2017-12-18 16:28:55
Φωτογραφία για Τραγωδία: 44χρονος αστυνομικός δολοφόνησε την 4χρονη κόρη του, την γυναίκα και την πεθερά του ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε - Ήταν και στη φρουρά πρώην πρωθυπουργού! (ΦΩΤΟ)
Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους, όπου ένας αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε μέλη της οικογένειας του και ύστερα αυτοκτόνησε, πιθανότατα - σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βάσει μαρτυριών και των πρώτων στοιχείων - για κληρονομικές διαφορές...

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο αστυνομικός πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο και δολοφονήσε (μέσα στο πατρικό της γυναίκας του), την σύζυγο του - ιατρό ρευματολόγο, που υπηρετούσε σε δημόσιο νοσοκομείο - , την πεθερά του και το παιδί του ένα αγγελούδι μόλις 4 ετών (!) και στην συνέχεια έδωσε τέλος στην ζωή του.

Ο δράστης ήταν εν ενεργεία αστυνομικός, ηλικίας περίπου 44 με 45 χρόνων, Αρχιφύλακας στον βαθμό με καταγωγή απο την Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος ήταν τοποθετημένος στην Βουλή, είχε υπηρετήσει στην ένστολη φρουρά του Μαξίμου και τα τελευταία χρόνια είχε αποσπαστεί στην φρουρά του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:
eviazoom
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ