2012-05-27 06:45:05
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη για τις πανελλήνιες
Η αδικία είναι ξεκάθαρη, όσοι αφιερώσανε χρόνο για το Γ4, θα το έπαιρναν σωστό όλο, ενώ θα μπορούσαν στον χρόνο αυτό να λύσουν κάτι άλλο... το οποίο έλυσαν αυτοί που δεν ασχολήθηκαν με το Γ4, και έτσι αδικούνται αυτοί που σπαταλήσανε χρόνο. Πρέπει να μετρήσει σε αυτούς που το γράψανε, και να μοιραστούν οι βαθμοί σε αυτούς που δεν το γράψανε. Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται. Το internet είναι πολύ μεγάλο όπλο.

1)Ένα απλό email μιας παραγράφου, να το στείλουνε πολλοί σε υπουργείο παιδείας, και ΜΜΕ τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες, ιντερνετικές σελίδες), εξηγώντας απλά και κατανοητά σε μια πρόταση όπως εγώ παραπάνω την αδικία αυτή.

2)Την δευτέρα που γράφουμε μαθηματικά κατ, μετά την εξέταση, έχουμε την δυνατότητα να επισημάνουμε την αδικία αυτή στον καθηγητή-σύνδεσμο, που είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία εξεταστικού κέντρου-Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων. Για φανταστείτε να τους παίρνουν τηλέφωνα και fax από σχολεία από όλη την Ελλάδα στην ΚΕΕ για να αλλάξουν την αδικία αυτή!!!!!

3)Την Δευτέρα στις 10.00 έχουν κανονίσει σύλλογοι γονέων να διαμαρτυρηθούν στο υπουργείο παιδείας στο μαρούσι(δίπλα στο σταθμό νερατζιώτισσα, στο mall) αν μπορεί και ο δικός σου γονιός να πάει, σίγουρα θα βρεθεί λύση η οποια θα ειναι η επανεξεταση του μαθήματος και με δυσκολότερα θέματα θα τα δεχτούμε!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ