2017-12-18 23:00:39
Φωτογραφία για Ο εφοπλιστής Κούστας παντρεύεται σε δουκάτο της Ιταλίας με την 24χρονη αγαπημένη του!
Αιφνιδιάζοντας τους πάντες, ο εφοπλιστής και πρόεδρος της Danaos Corporation, Ιωάννης Κούστας και η μνηστή του Δήμητρα Μέρμηγκα έστειλαν, λίγες ημέρες προτού φύγει το 2017, το Save the date, ανακοινώνοντας και επίσημα τον γάμο τους. 

Διακόσιοι πενήντα προσκεκλημένοι από την Ελλάδα αλλά και εφοπλιστές από την Κίνα, τη Σανγκάη, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, μέλη του jet set και γαλαζοαίματοι, έλαβαν, μέσω του Paperless Post, την ηλεκτρονική προαναγγελία του γάμου τους, που θα τελεστεί το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 στο Δουκάτο του Σορέντο της Νότιας Ιταλίας, σύμφωνα με την Espresso.

O εορτασμός θα είναι τριήμερος και οι νεόνυμφοι φημολογείται ότι θα χαρίσουν στους καλεσμένους τους μια ονειρική απόδραση στη Χερσόνησο.

Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους ο γνωστός εφοπλιστής και η 24χρονη σύντροφός του θέλουν να τη μοιραστούν αποκλειστικά με αγαπημένους συγγενείς και καλούς φίλους, από όλα τα μέρη του κόσμου, μακριά από παπαράτσι.

Ήδη οι προετοιμασίες του γάμου έχουν αρχίσει από τώρα και τις επιμελείται αποκλειστικά η Δήμητρα Μέρμηγκα, με το καλό γούστο που διαθέτει.

Επτασφράγιστο μυστικό, ωστόσο, κρατούνται το μέρος όπου θα δοθεί η παραμυθένια γαμήλια δεξίωση αλλά και το νυφικό της μέλλουσας νύφης.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ