2017-12-29 00:00:22
Φωτογραφία για Tips για να ντύνεστε γρηγορότερα
Απλές και χρήσιμες συμβουλές για να μην σπαταλάτε χρόνο μπροστά στη ντουλάπα σας.

Ο σωστός προγραμματισμός πάντα βοηθά σε μια καθημερινότητα-ρουτίνα πιο εύκολη, ακόμα κι αν πρόκειται για το ντύσιμο μας. 

Οτιδήποτε βασίζεται στην πειθαρχία και στο πρόγραμμα κατά βάθος ξέρετε πως τελικά μπορεί να διευκολύνει τη ζωή σας.

Με αυτά τα 5 tips, αν τα τηρήσετε θα δείτε πόσο εύκολα, θα καταφέρετε να είστε πάντα καλοντυμένες.

1. Διατηρήστε τη ντουλάπα σας καθαρή και οργανωμένη – Όσα ρούχα δεν χρησιμοποιείτε πια συγκεντρώστε τα και πάρτε την απόφαση να τα δώσετε κάπου αλλού που θα τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

2. Καλό θα ήταν να γνωρίζετε από την προηγούμενη μέρα τι καιρό θα κάνει – Μια λεπτομέρεια σημαντική, ίσως από τις πιο σημαντικές, προκειμένου να ξέρε τι θα φορέσετε το επόμενο πρωί. Με τον τρόπο αυτό θα επιλέξετε με ασφάλεια το look που απαιτείται.


3. Επενδύστε σε πρακτικά κομμάτια – Επιλέξτε εύκολα, κομμάτια ευέλικτα που συνδυάζουν την άνεση με το στυλ. Ρούχα που ξέρετε ότι μαζί τους νιώθετε άνετα και ότι μπορείτε να φτάσετε μαζί τους μέχρι το βράδυ, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε.

4. Φτιάξτε νοερά έτοιμα σύνολα – Τα αξεσουάρ που θα προσθέσετε θα αλλάξουν και το styling, θα το διαμορφώσουν ανάλογα με την περίσταση.

5. Έχετε την τσάντα σας έτοιμη από την προηγούμενη ημέρα – Αν δεν σας αρέσει να αλλάζετε τσάντα κάθε μέρα προσανατολιστείτε σε τσάντες που είναι ουδέτερες και άρα περισσότερο ευέλικτες.

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ