2017-12-30 00:00:15
Φωτογραφία για Ζευγάρι νεόνυμφων ανακάλυψε τυχαία ότι ήταν ερωτευμένοι μεταξύ τους όταν ήταν παιδιά!
Σενάριο ρομαντικής ταινίας θυμίζει η ιστορία δύο νεόνυμφων από τη Βρετανία, που ανακάλυψαν εντελώς τυχαία ότι ήταν ερωτευμένοι πριν από 20 χρόνια, όταν ήταν παιδιά!

Η 26χρονη Χάιντι Πάρκερ και ο συνομήλικός της Έντ Σάβιτ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης το περασμένο καλοκαίρι. Γνωρίστηκαν το 2011 στο Πανεπιστήμιο του Νιουκάσλ, όπου εκείνος σπούδαζε Ψυχολογία κι εκείνη Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Η πρώτη τους συνάντηση έγινε όταν ο Έντ έστειλε μήνυμα στην πρώην ένοικο του δωματίου του στη φοιτητική εστία, τη Χάιντι για να τη ρωτήσει πώς λειτουργεί το στεγνωτήριο.

Σύντομα άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού και τέσσερα χρόνια αφότου τα είχαν φτιάξει, βγήκαν για δείπνο με τις μητέρες τους στο Λονδίνο. Πάνω στην κουβέντα η μητέρα της Χάιντι, Κέι Πάρκερ, ανέφερε ότι όταν ήταν έξι ετών η κόρη της είχε ερωτευτεί ένα αγόρι, που το έλεγαν κι εκείνο Εντ. Η μέλλουσα συμπεθέρα της έμεινε άφωνη με τη σύμπτωση, αλλά το θέμα έμεινε εκεί.


Δύο εβδομάδες αργότερα η Κέι Πάρκερ αποφάσισε να καθαρίσει τη σοφίτα του σπιτιού της όταν βρήκε μια φωτογραφία της κόρης της μ' ένα αγόρι στη διάρκεια των διακοπών τους στην Τουρκία τον Ιούλιο του 1997. Κι αμέσως αναγνώρισε στο πρόσωπο του παιδικού έρωτα της Χάιντι τον μέλλοντα συζυγό της, τον Εντ. «Όταν βρήκε η μάνα μου την πρώτη φωτογραφία μας και μου την έστειλε έμεινα άναυδη. Έκατσα κάτω για να συνέλθω», είπε η Χάιντι. «Η οικογένεια του Εντ ξέθαψε τότε το δικό τους άλμπουμ φωτογραφιών από τις ίδιες διακοπές και βρήκαν άλλες πέντε φωτογραφίες μας. Ήταν απίστευτο!»

Τα δυο παιδιά ήταν αχώριστα σ’ εκείνες τις διακοπές κι όπως θυμούνται σήμερα, κρατιόντουσαν όλη την ώρα από το χέρι.

Όταν τους ξαναένωσε η μοίρα, δύο δεκαετίες αργότερα, γνώριζαν από την πρώτη στιγμή που τα έφτιαξαν ότι κάποια στιγμή θα παντρευόντουσαν, όπως και έκαναν τον περασμένο Αύγουστο σε μια μαγευτική έπαυλη του 12ου αιώνα στο Ντέρμπισαϊρ.

Η Χάιντι ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει ότι ξαναβρήκε τον παιδικό της έρωτα τόσα χρόνια μετά και κατέληξε να τον παντρευτεί.

«Δεν πίστευα στο πεπρωμένο, αλλά τώρα άλλαξα γνώμη. Δεν τίθεται θέμα- ήταν γραφτό μας να είμαστε μαζί!»

(Φωτογραφίες: Facebook)
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ