2018-01-01 12:52:32
Φωτογραφία για 5 λόγοι που τα ζευγάρια που ψωνίζουν παρέα έχουν καλύτερη συμβίωση
Τα καθημερινά ψώνια του σούπερ μάρκετ είναι αναπόσπαστο κομμάτι οποιασδήποτε συμβίωσης και το φαγητό – εκτός από ανάγκη – είναι και μια δραστηριότητα που φέρνει τους συντρόφους και τα μέλη μιας οικογένειας κοντά. Δεν ψωνίζουν, ωστόσο, όλα τα ζευγάρια μαζί.

Εμείς σας παραθέτουμε τους 5 λόγους που τα ζευγάρια που ψωνίζουν παρέα έχουν καλύτερα συμβίωση. Αν ανήκετε στα ζευγάρια που ήδη το κάνουν, συγχαρητήρια! Αν όχι, διαβάστε παρακάτω γιατί πρέπει να υιοθετήσετε αυτή την ενδιαφέρουσα συνήθεια.

Επενδύετε κοινό χρόνο στον σχεδιασμό

Αν ψωνίζετε μαζί με τον σύντροφό σας σημαίνει πως περνάτε χρόνο εκ των προτέρων ώστε να σχεδιάσετε τι ακριβώς πρέπει να ψωνίσετε. Αν δουλεύετε και οι δύο και δεν έχετε όσο χρόνο θα θέλατε με τον σύντροφό σας, τα ψώνια είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να σχεδιάσετε από κοινού τα γεύματα και τα προγράμματά σας και να περάσετε χρόνο μαζί.


Έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε ένα ιδιαίτερο γεύμα

Αν σας αρέσει το φαγητό και μαγειρεύετε, τότε η Κυριακή είναι η ιδανική μέρα για να σχεδιάσετε ένα ιδιαίτερο γεύμα για εσάς, τον σύντροφό σας και τα παιδιά σας (αν έχετε). Το γεύμα αυτό είναι μια καλή αφορμή για να έρθετε κοντά και να πάρετε από κοινού αποφάσεις για το τι θέλετε να ψωνίσετε.

Σας υπενθυμίζει πόσο καλά λειτουργείτε μαζί

Μπορεί ο καθένας να έχει την προσωπικότητά του, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικό να θυμάστε πόσο καλή «ομάδα» είστε με τον σύντροφό σας. Τα ψώνια του σπιτιού είναι μια δραστηριότητα ιδανική για να σας το υπενθυμίζει και να σας φέρει πιο κοντά.

Συζητάτε τα οικονομικά

Οι δύο λόγοι για τους οποίους συνήθως τσακώνονται τα ζευγάρια είναι το σεξ και τα χρήματα. Τουλάχιστον έτσι λένε. Τα ψώνια είναι από τα βασικά έξοδα του σπιτιού και μια καλή συνεννόηση για το πόσα χρήματα θα ξοδέψετε στα ψώνια σας, είναι μια ευκαιρία για να επικοινωνήσετε.

Μοιάζει σαν ένα μικρό ραντεβού

Ειδικά αν έχετε παιδιά και αυτά είναι σε μια ηλικία που μπορούν να μείνουν μόνα τους στο σπίτι, τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ μπορούν να αποτελέσουν μια αφορμή για να το «σκάσετε» οι δυο σας.  Για 1-2 ώρες έχετε την ευκαιρία να χαζέψετε, να μιλήσετε και να αστειευτείτε επιλέγοντας το τι θα αγοράσετε.  Ο χρόνος αυτός είναι ιδιαίτερα ποιοτικός και συμβάλει στην εξέλιξη της συμβίωσης μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ