2018-01-01 17:44:17
Φωτογραφία για Κάμερα ασφαλείας πρόδωσε τον οδηγό που διαμέλισε λαχειοπώλη στα Χανιά
Λαχειοπώλης ο άτυχος άντρας που παρασύρθηκε από οδηγό και σκοτώθηκε μετά τα φανάρια του Κλαδισού - Στο μικροσκόπιο των αρχών κάμερας ασφαλείας - Θέμα ωρών η σύλληψή του - Ο

δράστης άφησε πίσω του ίχνη που τον προδίδουν

Άφαντος παραμένει ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε, σκότωσε και εγκατέλειψε έναν 66χρονο άντρα χθες το βράδυ στα Χανιά, μετά τα φανάρια του Κλαδισού, στην οδό της Παρηγοριάς.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν με προσοχή όλα τα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στον εντοπισμό του δράστη και σύμφωνα με πηγές του Flashnews.gr, η σύλληψή του είναι θέμα ωρών.

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών έχουν μπει κάμερες ασφαλείας από μίνι μάρκετ και άλλα καταστήματα που βρίσκονται στο σημείο που παρασύρθηκε ο άτυχος άντρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λαχειοπώλης και κινούνταν πεζός πριν τον θανατηφόρο χτύπημα, στις 11:32 το βράδυ, λίγο πριν τον ερχομό του νέου έτους.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 66χρονος μπήκε μέσα στο κατάστημα να ψωνίσει ενώ μόλις βγήκε έξω από αυτό, ελάχιστα βήματα πιο μακριά, ένα αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλλιγιώδη ταχύτητα τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο σημείο, δίχως να ανακόψει καθόλου ταχύτητα. Επίσης, σύμφωνα με άλλες πηγές του Flashnews.gr, εικάζεται οτι ο οδηγός επέβαινε σε ένα ασημί αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο έχει καταγραφεί από άλλη κάμερα ασφαλείας, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που έπεσε νεκρός ο 66χρονος.

Σήμερα, ανήμερα Πρωτοχρονιάς,  αστυνομικοί περισυνέλεξαν αντικείμενα από τον τόπο του δυστυχήματος, τα οποία είχαν εκσφενδονιστεί από το αυτοκίνητο και φαίνεται οτι προδίδουν τον δράστη και θα οδηγήσουν σύντομα τις αρχές στα ίχνη του.

Στις εικόνες από κάμερα ασφαλείας καταστήματος που σας παρουσιάζει το Flashnews.gr διακρίνεται η φιγούρα ενός άντρα που φέρεται να είναι ο άτυχος 66χρονος καθώς επίσης και τα φώτα ενός αυτοκινήτου που ενδεχομένως, είναι αυτό που τον παρέσυρε στο θάνατο. Ο υπάλληλος του καταστήματος, μόλις άκουσε τον θόρυβο από το τροχαίο βγήκε έξω να δει τι έχει συμβεί και αντίκρυσε το διαμελισμένο πτώμα του 66χρονου, χωρίς όμως δυστυχώς να δει έστω κάποια στοιχεία του αυτοκινήτου, που να βοηθήσουν τις αρχές στον εντοπισμό του.

((ο υπάλληλος του καταστήματος με ένα ακόμη άτομο, έξω από το κατάστημα, ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την μοιραία σύγκρουση)

Τα σημάδια της τραγωδίας, ώρες μετά το δυστύχημα, βρίσκονται ακόμα στο οδόστρωμα.

Ένοικος του σπιτιού, μπροστά στο οποίο εκτινάχτηκε το σώμα του 66χρονου, μιλώντας στο Flashnews.gr σημείωσε οτι δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό και μόνο όταν έφτασε ασθενοφόρο και αστυνομία, βγήκε έξω και κατάλαβε τι είχε συμβεί. Όπως τόνισε, τα αυτοκίνητα που διέρχονται από την περιοχή, τρέχουν με ιλλιγιώδη ταχύτητα και ήταν ζήτημα χρόνου να συμβεί το κακό.

http://flashnews.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ