2012-05-27 22:00:41
Φωτογραφία για ΣΤΟ... «ΚΟΛΠΟ» ΓΙΑ ΜΑΣΑΔΟ ΚΑΙ Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ!
Στον Ολυμπιακό αισιοδοξούν ότι θα αποκτήσουν τον Πάολο Μασάδο φέτος το καλοκαίρι, αφού και ο ίδιος έχει εκφράσει την προτίμησή του στους ερυθρόλευκους, σημερινά όμως γαλλικά και πορτογαλικά δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι στο… κόλπο έχει μπει και η Μπενφίκα!

Ενώ ο Ολυμπιακός περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει το... «χτύπημα» του καταθέτοντας επίσημη πρόταση στην Τουλούζ για την απόκτηση του Πάολο Μασάδο, ο διεθνής Πορτογάλος χαφ φαίνεται πως μπαίνει στο «στόχαστρο» και της Μπενφίκα.

Τόσο στη Γαλλία, όσο και στη Πορτογαλία, τα ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι Λουζιτανοί θέλουν να κάνουν «δικό» τους τον 25χρονο μεσοεπιθετικό, χωρίς πάντως να είναι διατεθειμένοι να… χορέψουν στον ρυθμό του προέδρου της Τουλούζ, Ολιβιέ Σαντράν!

Ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας φέρεται να ζητάει ένα ποσό γύρω στα 4 με 4,5 εκατομμύρια ευρώ για τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, καθώς η Τουλούζ είχε δαπανήσει 3,5 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει, ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2015.

Ο Σαντράν θεωρείται σκληρός διαπραγματευτής, λογικά όμως – όπως πιστεύουν τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στη Λισαβόνα – θ’ αναγκαστεί να ρίξει τις απαιτήσεις του, καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία του Μασάδο ν’ αποχωρήσει από την Τουλούζ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ