2012-05-27 22:51:12
Φωτογραφία για Ο γιδοβοσκός Βενιζέλος και το μαντρί! αναφέρει αναγνώστρια
O Βενιζέλος, πάντα αλαζόνας, στη σημερινή συνέντευξη τύπου είπε ότι οι ψηφοφόροι του εκτονώθηκαν αρκετά την 6η Μαΐου και τώρα είναι καιρός να τον ξαναψηφίσουν! Δηλαδή τι λέει ο άνθρωπος; Άιντε προβατάκια μου, κάνατε τη βόλτα σας για λίγο, μπείτε ξανά τώρα στο μαντρί! Καλά μιλάμε καμία επαφή με την πραγματικότητα! Καταρχήν ποιος είπε στον κύριο αυτό ότι οι ψηφοφόροι είναι ιδιοκτησία του; Και τι τον κάνει να νομίζει ότι η ανάγκη του λαού να τον τιμωρήσει, μαζί με το γαλάζιο συνεταιράκι του, για το ξεπούλημα των Ελλήνων στα σκλαβοπάζαρα των αγορών και την χωρίς δισταγμό παράδοση άνευ όρων της χώρας, εξαντλήθηκε στις πρώτες εκλογές; Έτσι νομίζει ότι θα τη σκαπουλάρουν; Με μια προσωρινή ελάττωση των ποσοστών και μπάσιμο από το παράθυρο σε μια νέα κυβέρνηση;

Οι κύριοι είναι εγκληματίες. Από την πρόσφατη έρευνα του ινστιτούτου εργασίας της ΓΕΣΕΕ τα στοιχεία για τη ζημιά που προκάλεσαν οι πολιτικές τους, με τις διορισμένες από τους τοκογλύφους κυβερνήσεις που ενεργούσαν μόνο για την προάσπιση των συμφερόντων τους, αντίθετα με τη θέληση του λαού, είναι συγκλονιστικά:


- 32% εκτιμώμενη ανεργία στο τέλος του 2012.

- 400.000 θέσεις εργασίας που δημιουργήθηκαν στο διάστημα 2000-2008 χάθηκαν όλες μέσα σε 2 χρόνια.

- Το βιοτικό επίπεδο του έλληνα έχει κατέβει σε αυτό του δεύτερου μισού της δεκαετίας του 1970!

Ας το παρουν αποφαση! Οσο και να μας εκβιαζουν οσο να μας τρομοκρατουν κανεις δεν τους πιστευει πια. Εχουν τελειωσει! Οχι μονο πολιτικα! Ελπιζω οι υπευθυνοι αυτης της συμφορας να πανε συντομα να κανουν παρεα στον Ακη στον Κορυδαλλο! Η εσχατη προδοσια παραγραφεται αραγε; Παντως σιγουρα οι αδικοχαμενες ζωες δε γυριζουν πισω!

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ