2012-05-27 23:13:02
Φωτογραφία για Σχόλια του γραφείου τύπου της ΔΗΜ.ΑΡ για τις δηλώσεις της κυρίας Λαγκάρντ...
...τη συνέντευξη τύπου του κ. Βενιζέλου, τον ΣΥΡΙΖΑ και την ομιλία του κ. Σαμαρά.

Από το Γραφείο Τύπου.Για τις δηλώσεις της κυρίας Λαγκάρντ :

Η κυρία Λαγκάρντ οφείλει να γνωρίζει ότι ούτε τα παιδιά της Αθήνας, ούτε τα παιδιά του Νίγηρα επαιτούν ελεημοσύνη από το ΔΝΤ. Οφείλει, επίσης, να γνωρίζει ότι η θεσμική της θέση δεν της επιτρέπει τέτοιου είδους σχολιασμούς. Ας κρατήσει, λοιπόν, τα όποια φιλάνθρωπα αισθήματά της μακριά από συνεντεύξεις και ας αναλογιστεί τι θα σημάνει η κατάρρευση της Ελλάδας για το σύνολο της κοινωνίας, αλλά και για το διεθνές τραπεζικό σύστημα. το ΔΝΤ, και, ίσως ,και την ίδια ως επικεφαλής του Ταμείου.

Για τη διακαναλική συνέντευξη τύπου του κ. Βενιζέλου

Ο κ. Βενιζέλος από τη μια καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ του λαϊκισμού και από την άλλη δεν ξεχνά τη λογική του πελατειακού κράτους που μας οδήγησε ως εδώ. Δεν λέει, όμως, λέξη για τις δικές του ευθύνες και για την κρίση στη χώρα.


Για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Τσίπρας διαβεβαιώνει , τώρα, ότι θα κάνει τον πάν για να μείνουμε στο ευρώ και να διαπραγματευτεί. Μήπως είναι προτιμότερο "να κάνει το παν" πρώτα μέσα στο κόμμα του ώστε να μην εμφανίζονται πέντε διαφορετικές και αντικρουόμενες γραμμές για το ίδιο θέμα; Μήπως θα πρέπει ο ίδιος να πείσει για τη σημασία της παραμονής της χώρας στο ευρώ μια πλειάδα στελεχών και συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ που επιθυμούν την επιστροφή στη δραχμή;

Για την ομιλία του κ. Σαμαρά

Ο κ. Σαμαρας κρύβεται πίσω από τη Βαβέλ του ΣΥΡΙΖΑ για να μην αποκαλύψει τη δική του κρυφή ατζέντα για τις 18 Ιουνίου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ