2012-05-27 23:53:00
Φωτογραφία για H ΔΗΜΑΡ για τις δηλώσεις Λαγκάρντ και τις πολιτικές εξελίξεις
Σε ανακοίνωσή της, η ΔΗΜΑΡ, καλεί την Κριστίν Λαγκάρντ να αναλογιστεί τι θα σημάνει η κατάρρευση της Ελλάδας για το σύνολο της κοινωνίας αλλά και για το διεθνές τραπεζικό σύστημα, το ΔΝΤ και ίσως και την ίδια ως επικεφαλής του Ταμείου.

«Η κυρία Λαγκάρντ οφείλει να γνωρίζει ότι ούτε τα παιδιά της Αθήνας, ούτε τα παιδιά του Νίγηρα επαιτούν ελεημοσύνη από το ΔΝΤ. Οφείλει, επίσης, να γνωρίζει ότι η θεσμική της θέση δεν της επιτρέπει τέτοιου είδους σχολιασμούς», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ.

Αναφερόμενη στην διακαναλική συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ότι ο Ευ. Βενιζέλος «από τη μια καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ του λαϊκισμού και από την άλλη δεν ξεχνά τη λογική του πελατειακού κράτους που μας οδήγησε ως εδώ. Κατηγόρησε ακόμα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι δεν λέει τίποτα για τις δικές του ευθύνες και για την κρίση στη χώρα».

Το κόμμα αναφέρεται ακόμα στις διαφορετικές και αντικρουόμενες γραμμές στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της παραμονής ή όχι της Ελλάδας στο ευρώ και άσκησε κριτική στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι κρύβεται πίσω από τη «Βαβέλ του ΣΥΡΙΖΑ» για να μην αποκαλύψει τη δική του κρυφή ατζέντα για τις 18 Ιουνίου.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τρία αδέλφια με… στήθος!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τρία αδέλφια με… στήθος!
H άγνωστη Loreen…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H άγνωστη Loreen…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ