2012-05-28 01:38:20
Φωτογραφία για ΚΟΜΒΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ...
Κομβική αναμένεται να είναι η Τετάρτη όσον φορά το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό καιαυτό γιατί υπάρχει το προγραμματισμένο ραντεβού των διοικούντων την ερυθρόλευκη ΠΑΕ με τον εκπρόσωπο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο Αργεντίνος προπονητής εξακολουθεί να είναι από τους βασικούς – μαζί με τον Τροντ Σόλιντ – υποψήφιους για ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία των νταμπλούχων Ελλάδας, με την υπόθεση να μπαίνει στην τελική της ευθεία μετά το ραντεβού της διοίκησης του Ολυμπιακού με τον εκπρόσωπό του, Αλεχάντρο Καμάνιο, την προσεχή Τετάρτη (30/05).

Ο Καμάνιο, ο οποίος θα συζητήσει με τους ερυθρόλευκους και το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου για έναν ακόμα χρόνο του Αριέλ Ιμπαγάσα, θα πρέπει λογικά να πάρει μια απάντηση για τον πελάτη του (Κούπερ), καθώς ο Ολυμπιακός τον έχει κρατήσει stand by εδώ και καιρό Άμεσα, θα πρέπει ν’ αναμένονται εξελίξεις και στο «μέτωπο» Τροντ Σόλιντ, καθώς ο Νορβηγός τεχνικός είναι μεν ψηλά στη λίστα των ερυθρόλευκων για να διαδεχθεί τον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και αυτός θα πρέπει να πάρει κάποια απάντηση από την Πλατεία Αλεξάνδρας.


Στον Ολυμπιακό ωστόσο, συνεχίζουν να δείχνουν – με τη στάση αναμονής, την οποία τηρούν - ότι περιμένουν κάτι… ακόμα για τον πάγκο της ομάδας κρατώντας «ζεστούς» τον Αργεντίνο και τον Νορβηγό προπονητή.

Το… ενδιαφέρον των ερυρόλευκων για προπονητές από την Ιβηρική Χερσόνησο (κυρίως στην Ισπανία και λιγότερο στην Πορτογαλία), συνεχίζει να υφίσταται με τα ονόματα των Ιγνάθιο Μαρτίνεθ (αποχωρεί από την Λεβάντε) και Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ (έμεινε ελεύθερος από την Ράγιο Βαγιεκάνο) να είναι πλέον… καθημερινό συστατικό της ερυθρόλευκης επικαιρότητας.

Παίζει βέβαια πάντα το σενάριο ότι όλα τα παραπάνω ονόματα αποτελούν απλώς… προπέτασμα καπνού για κάτι πιο... «ηχηρό», το οποίο μπορεί να έχει στο μυαλό του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ