2018-01-09 21:56:14
Φωτογραφία για Η σκληρή ανακοίνωση της οικογένειας Versace στο American Crime Story
Η οικογένεια Versace είναι ενοχλημένη με το νέο, πολυαναμενόμενο σίριαλ «American Crime Story - The Assassination of Gianni Versace» και λίγο πριν την πρεμιέρα αποφάσισε να το φανερώσει και επισήμως.

Οι φήμες για την δυσαρέσκεια της Donatella Versace σχετικά με το σίριαλ, το οποίο αποτελεί χρονογράφημα της δολοφονίας του αδερφού της και θρυλικού σχεδιαστή, είχαν δημοσιευθεί εδώ και καιρό. Σήμερα έγιναν επίσημες καθώς η οικογένεια με δήλωσή της προειδοποιεί ότι δεν έχει καμία σχέση με το σίριαλ.

 «Η οικογένεια Versace δεν έχει εξουσιοδοτήσει ούτε έχει οποιαδήποτε συμμετοχή στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά για το θάνατο του Gianni Versace. Επειδή κανείς από τους Versace δεν εξουσιοδότησε το βιβλίο στο οποίο βασίζεται εν μέρει το σίριαλ, ούτε έχει συμμετάσχει στη συγγραφή του σεναρίου, αυτή η τηλεοπτική σειρά θα πρέπει να θεωρείται ως έργο μυθοπλασίας», αναφέρεται. 

Το σίριαλ βασίζεται στο βιβλίο «Vulgar Favors» της αρθρογράφου του Vanity Fair, Maureen Orth.

Η οικογένεια Versace δεν είναι η μόνη όμως που στρέφεται εναντίον της νέας τηλεοπτικής σειράς, ο άντρας που υπήρξε σύντροφος και συνεργάτης του Versace, Antonio D'Amico, τον οποίο στη σειρά υποδύεται ο Ricky Martin, χαρακτήρισε το σίριαλ «γελοίο» και γεμάτο ανακρίβειες.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ