2018-01-10 21:00:26
Φωτογραφία για Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει
Σε θέλει ή όχι; Δες 15 σίγουρους τρόπους για να το διαπιστώσεις, εντοπίζοντας τα σημάδια που δείχνουν πως δεν του/της είσαι καθόλου μα καθόλου αδιάφορος/η.

Τώρα με αυτό το βλέμμα εννοούσε κάτι; Μήπως να βάλω την κολλητή μου να τον/την ρωτήσει στα ίσα; Τι να λένε τα ζώδια για εμάς; Πριν σπεύσεις να ρωτήσεις τα άστρα και να μαδήσεις μαργαρίτες για να μάθεις αν το αντικείμενο του πόθου σου τρέφει για εσένα τον ίδιο πόθο, συνέχισε να διαβάζεις. Παρακάτω, παραθέτουμε 15 πιο… σίγουρα σημάδια ότι αρέσεις στο… «πρόσωπο», για να σταματήσεις να απορείς και να ξέρεις τις πιθανότητες που έχεις να βαδίζεις ολοταχώς προς έναν αμοιβαίο έρωτα ή προς μία μεγαλειώδη χυλόπιτα. Εν ολίγοις, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πιθανότατα σε θέλει αν:

*Η γλώσσα του σώματός μαρτυρά ενδιαφέρον

Χαμογελά, μιμείται τις κινήσεις σου, σκύβει ελαφρώς προς το μέρος σου όταν μιλάτε, σε κοιτάζει στα μάτια ή κρέμεται από τα χείλη σου, οι ώμοι του κλείνουν ελαφρά προς τα μέσα. Όλα τα παραπάνω είναι σωματικές ενδείξεις πως τον/την ελκύεις


*Προσέχει τα λόγια του

Όταν ένα άτομο ενδιαφέρεται για κάποιον/α, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να… αμολήσει κάποια μπαρούφα μπροστά του/της. Επιλέγει προσεκτικά τις λέξεις που χρησιμοποιεί, σκέφτεται για λίγα δευτερόλεπτα πριν ανοίξει το στόμα του και διακατέχεται από ελαφρά νευρικότητα γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, την οποία μπορείτε εύκολα να διακρίνετε στο πρόσωπό του.

*Προσέχει τα λόγια σου

Αν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θυμάται με λεπτομέρειες όσα του έχεις πει, αν δεν του διέφυγαν τα ονόματα των κολλητών σου, αν του έχεις αναφέρει ότι σου αρέσει το κινέζικο και την επόμενη εβδομάδα σου προτείνει να πάτε για πάπια Πεκίνου, τότε σίγουρα έχεις λόγους να χαρείς.

*Σου φέρεται διαφορετικά σε σχέση με τις άλλες γυναίκες/τους άλλους άντρες της παρέας

Αν σπεύδει να σηκωθεί για να σε χαιρετήσει όταν μπαίνεις τυχαία στο ίδιο café ενώ αργότερα, όταν μπαίνουν άλλοι γνωστοί/ές του δεν κάνει τον κόπο ούτε να σηκώσει το χέρι, αυτό μάλλον σημαίνει πως η παρουσία σου είναι κάτι παραπάνω από επιθυμητή.

*Σου τηλεφωνεί ακριβώς όταν υπόσχεται να το κάνει. Ή και όταν δεν το έχει υποσχεθεί.

Αν μετά την πρώτη γνωριμία, σου λέει το κλασικό «θα σε πάρω να κανονίσουμε καφέ το σαββατοκύριακο» και όντως παίρνει τηλέφωνο πριν την Παρασκευή, προφανώς εννοούσε αυτό που είπε. Αν σου είπε ότι θα σε καλέσει κατά τις οχτώ, και όταν ο δείκτης δείξει ακριβώς οχτώ, το τηλέφωνό σου χτυπήσει, τότε το εννοούσε και με το παραπάνω. Και αν, τέλος, το κινητό χτυπήσει χωρίς καν να έχει προηγηθεί συζήτηση για πιθανή επικοινωνία, μην έχεις καμία αμφιβολία: Θέλει πολύ να βγει μαζί σου.

*Κάνει like σε ό,τι ανεβάζεις στο Facebook

Αν σπεύδει να πατήσει το Add Friend στο προφίλ σου και να κάνει like στα posts σου, είτε πρόκειται για ένα τραγούδι που ανέβασες, είτε για φωτογραφία, είτε για μια είδηση που προφανέστατα δεν τον/την ενδιαφέρει καθόλου, τότε προσπαθεί να σου δείξει ότι ενδιαφέρεται.

*Τελειώνει τα μηνύματά με ερώτηση

Σου στέλνει μηνύματα. Και εντελώς τυχαία, αυτά κάθε φορά τελειώνουν με ερωτηματικό. Για παράδειγμα, «εσύ τι θα κάνεις απόψε;» ή «έχεις πάει στο τάδε μπαράκι;» ή «σου αρέσει ο τάδε σκηνοθέτης;» κ.ο.κ. Αυτό δείχνει πως δεν θέλει να κλείσει η συνομιλία σας, αλλά να συνεχιστεί ώστε να μάθει όσα περισσότερα γίνεται για εσένα.

*Σε «πειράζει»

Αν ήσασταν στο δημοτικό, το αγόρι θα τραβούσε τα κοτσιδάκια του κοριτσιού και εκείνο «θα το έλεγε στην κυρία». Τώρα που είστε ενήλικες, απλώς το άτομο που σε ενδιαφέρει (και το ενδιαφέρεις) θα πετάξει μια πιπεράτη σπόντα για κάτι που του έχεις εξομολογηθεί. Ή θα «ειρωνευτεί» παιχνιδιάρικα τον τρόπο που μιλάς. Ή θα σε τσιγκλίσει με όποιο «όπλο» βρεθεί εύκαιρο, χωρίς να γίνει επιθετικό, αλλά σίγουρα με διάθεση να σπάσει τον πάγο και να σε κάνει να γελάσεις/να θυμώσεις/να αντιδράσεις με οποιονδήποτε τρόπο. Με άλλα λόγια, προσπαθεί να σου τραβήξει την προσοχή.

*Το παίζει ελαφρώς «δύσκολος/η»

Όταν ο γοητευτικός τύπος που μόλις γνώρισες στο μπαρ κάνει αμέσως την κίνησή του, είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις αν ψάχνει μόνο για γρήγορο σεξ ή αν πραγματικά τον έχεις ιντριγκάρει. Το αντίστοιχο συμβαίνει και με μία γυναίκα. Αντίθετα, αν η νέα σου γνωριμία δείχνει πως ενδιαφέρεται, αλλά κρατά ένα μυστήριο προφίλ χωρίς άμεσες διαχυτικότητες από την πρώτη ώρα που σε γνώρισε, οι πιθανότητες να ενδιαφέρεται περισσότερο από επιφανειακά για σένα είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

*Προσπαθεί να σε αγγίξει

Αυτό δεν είναι άλλωστε και η κυριολεκτική έκφραση της έλξης; Αν τον/την «τραβά» η γοητεία σου, τότε θα προσπαθήσει αυθόρμητα να σε αγγίξει, θα ακουμπήσει το χέρι του/της στο δικό σου όταν γελάσει με κάποιο αστείο σου, θα καταλάβεις ότι χάρηκε από τον «ηλεκτρισμό» των σωμάτων σας από την πρώτη χειραψία της γνωριμίας.

*Ξαφνιάζεται όταν αναφέρεις κάποιο όνομα του αντίθετου φύλου

Είστε σε κοινή παρέα και τυχαίνει κάποιος να σε ρωτήσει για τον «Αλέξη» και εκείνος αμέσως κοκαλώνει και τα μάτια του δείχνουν έκπληξη ή περιέργεια. Δεν ξέρει αν αυτός ο «Αλέξης» είναι ο αδερφός σου, ο κολλητός σου, ο πρώην ή ο νυν σου και αυτό φανερά τον αναστατώνει. Το αντίστοιχο συμβαίνει στην περίπτωση που ενδιαφέρεσαι για μια γυναίκα και διαπιστώνεις ότι μόλις αναφερθεί ένα άλλο γυναικείο όνομα στο τραπέζι αναστατώνεται. Χρειάζονται περισσότερες ενδείξεις ότι τον/την ενδιαφέρεις; Αν ναι, τσέκαρε το εξής: Σε περίπτωση που ως ενστικτώδη αντίδραση σπεύδει να αναφέρει και εκείνος ένα όνομα του αντίθετου φύλου, τότε το πόρισμα έχει σφραγιστεί.

*Μιλάει για τα «κατορθώματά» του/της

Από τα… παλαιολιθικά σπήλαια ως σήμερα, οι άντρες προσπαθούν να γοητεύσουν το αντίθετο φύλο με την επίδειξη της δύναμής τους. Η επίδειξη ισχύος μπορεί να είναι με το να αναφέρει τυχαία ότι έχει κερδίσει μετάλλιο στην κολύμβηση, ότι πηγαίνει καθημερινά στο γυμναστήριο, ότι έχει γνωστό στην πόρτα του πιο hot club της πιάτσας κ.ο.κ. Αντίστοιχα, μια γυναίκα, θα προσπαθήσει να τονίσει τα δυνατά της χαρτιά. Μην τον/την παρεξηγήσεις ως απλό επιδειξιομανή: Τα αναφέρει επειδή θέλει να σε εντυπωσιάσει.

*Δίνει σημασία στα κομπλιμέντα σου

Του λες ότι του πάει το αξύριστο look και εκείνος μία εβδομάδα μετά μοιάζει με παπά. Της αναφέρεις ότι της πάει το κόκκινο χρώμα, και κυκλοφορεί μονίμως στα χρώματα του Ολυμπιακού. Τον/την επαινείς για τις μαγειρικές του/της ικανότητες και σε καλεί συνεχώς για φαγητό στο σπίτι του/της. Όχι μόνο προσέχει όσα του/της λες, αλλά και τα εφαρμόζει… προς τιμήν σου.

*Οι φίλοι τον/την πειράζουν ή πετούν σπόντες για σένα

Δώσε σημασία σε όσα λένε οι φίλοι του/της όταν είσαι τριγύρω: Αν υπάρχουν «τσιγκλίσματα» όταν η κουβέντα έρχεται σε εσένα ή γενικά στα αισθηματικά, αν ανιχνεύεις νοήματα και βλέμματα που τον/την κάνουν να κοκκινίζει, να χαζογελάει χωρίς λόγο ή να θυμώνει μαζί τους, μάλλον πρόκειται για το επίσης «σχολικό» σύνδρομο «πειράγματα γιατί πονάει το δοντάκι».

*Σου το λέει το ένστικτό σου

Ο πιο σίγουρος τρόπος να σιγουρευτείς ότι του/της αρέσεις είναι και ο πιο απλός: Τι σου λέει το ένστικτό σου; Η έλξη, πέρα από τα χειροπιαστά σημάδια που αναλύσαμε πιο πάνω, γίνεται φανερή στους δύο εμπλεκόμενους και με έναν πιο «υποδόριο» τρόπο. Εμπιστεύσου αυτό που σου λέει… το σύμπαν και δώσε μόνος/η σου την απάντηση στο ερώτημα που σε απασχολεί.

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

https://trelogaidouri.blogspot.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ