2018-01-11 11:27:21
Φωτογραφία για Υπάλληλος πρακτορείου ΟΠΑΠ έπαιξε 27.000 ευρώ σε στοίχημα!
Ο άτυχος πράκτορας έπαθε σοκ όταν πληροφορήθηκε από τον Ο.Π.Α.Π. ότι στο πρακτορείο του είχε παιχτεί σε στοίχημα τέτοιο ποσό, που τώρα πρέπει να καταβάλει

ο ίδιος Τραβούσε τα μαλλιά του ο ιδιοκτήτης ενός πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. στη Γαστούνη, όταν διαπίστωσε ότι είχε βάλει το... λύκο να φυλάει τα πρόβατα! Ο έμπιστος υπάλληλός του ήταν μανιακός με τον τζόγο και έπαιξε στο στοίχημα χιλιάδες ευρώ, τα οποία τώρα πρέπει να καταβάλλει ο ίδιος στον Οργανισμό!

Ο άτυχος πράκτορας έπαθε σοκ όταν πληροφορήθηκε από τον Ο.Π.Α.Π. ότι στο πρακτορείο του είχε παιχτεί σε στοίχημα πάνω σε διάφορα το ιλιγγιώδες ποσό των 27.000 ευρώ, το οποίος δεν είχε αποδοθεί! Αμέσως ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Πηνειού, άνδρες του οποίου έκαναν αμέσως έρευνα και διαπίστωσαν ότι το μεγάλο ποσό είχε ποντάρει ένας 31χρονος Αλβανός υπάλληλος του πρακτορείου.

Ο αλλοδαπός παραδέχθηκε ότι στοιχημάτιζε χωρίς να καταβάλλει το τίμημα και ισχυρίστηκε ότι είναι εθισμένος στον τζόγο. Δεν απέφυγε, όμως, τις χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας που άσκησε σε βάρος του δίωξη για υπεξαίρεση.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ