2018-01-12 16:10:53
Φωτογραφία για Η Ένωση Δυτικής Αττικής απαντά στο bloko.gr για τη μετεγκατάσταση τής ασφάλειας
Δημοσιεύουμε την ανάρτηση τής Ένωσης Δυτικής Αττικής, μετά το κείμενο του bloko.gr 

Μια οφειλόμενη απάντηση για την ασφάλεια δυτικής Αττικής: Η μη οφειλόμενη απάντηση κατά τον

κ. Καραϊβάζ προς την Ένωση μας  σχετικά με την μετεγκατάσταση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και της Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Αττικής, βγάζει αβίαστα το συμπέρασμα ότι ούτε παρακολουθεί (φυσικά δεν είναι υποχρεωμένος) τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες μας αλλά προφανώς έτσι  παρασύρεται σε λάθη που θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι άδολα.   

    

     Τον ενημερώνουμε λοιπόν ότι σε κάθε συνάντηση μας με πολιτικά πρόσωπα, υπηρεσιακούς παράγοντες, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, σε κάθε δημόσια παρέμβαση μας στα Μ.Μ.Ε. αφού ενημερώναμε για την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και την Δίωξη Ναρκωτικών Δυτικής Αττικής  παραλλήλως καταθέταμε και τις προτάσεις μας τι κατά την άποψη μας θα έπρεπε να γίνει, που είχε γνώμονα και την απόδοση των αστυνομικών υπηρεσιών αλλά και το πως θα εμπεδωθεί το κλίμα ασφάλειας για την τοπική κοινωνία, καθώς και σε ανακοινώσεις της Ένωσης μας σχετ
. έγγραφο  αρ.πρωτ. 379, ανακοίνωση 07/12/2017 προς όλες τις υπηρεσίες της Δυτικής Αττικής, έγγραφο αρ.πρωτ. 391 και έγγραφο προς τον Γενικό Γραμματέα κύριο Αναγνωστάκη, αρ.πρωτ. 280, όλα τα παραπάνω είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Ένωσης μας ώστε ο καθένας να μπορεί να ενημερώνεται και να μην εκτίθεται.

     Όσον αφορά την «αβλεψία μας» απαντήθηκε σαφέστατα, φτάνει κάποιος να διαβάσει τα προαναφερόμενα έγγραφα, ας γνωρίζει όμως ότι διαθέτουμε πολλά χαρίσματα και ένα από τα σημαντικότερα είναι να μην χρωστούμε σε κανέναν και κανείς να μη μας κρατά, και έτσι να μπορούμε να ανταποκριθούμε και στο χρέος μας απέναντι στους συναδέλφους αλλά και στην Ελληνική κοινωνία η οποία μας εμπιστεύεται σε αντίθεση με άλλους που βρίσκονται στο ναδίρ της εκτίμησης της.

     Τέλος για τους δικούς μας  αγκιτάτορες, στην ΠΟΑΣΥ και στα πέριξ, τους οποίους γνωρίζεις αλλά όχι εμείς, σε προκαλούμε να τους κατονομάσεις, αναμένοντας λοιπόν με ενδιαφέρον να γίνουμε και εμείς σοφότεροι, και γιατί όχι εάν πράγματι είναι τόσο καλοί να βοηθήσουν και το bloko.

     ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ