2018-01-12 18:00:20
Φωτογραφία για Διπλό χτύπημα για την Αθηνά Ωνάση!
Άσχημα μπήκε το 2018 στην Αθηνά Ωνάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Λοιπόν ο καινούργιος χρόνος βρήκε για μία ακόμη φορά τη «χρυσή» κληρονόμο σε κακή ψυχολογική κατάσταση. «Καταρρακωμένη» όπως έγραφαν χαρακτηριστικά μεγάλα sites της Λατινικής Αμερικής. Ποια είναι όμως η αιτία;

Κατά βάση αυτό που έχει ρίξει ψυχολογικά την Αθηνά είναι τα νέα σχέδια που έχει ο πρώην σύζυγός της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο αμέσως μετά την έκδοση του συναινετικού διαζυγίου τους με τα δημοσιεύματα να μιλούν για αρραβώνα με την καλλονή σύντροφο του. Δεν είναι όμως μόνο αυτός ο λόγος που η Αθηνά Ωνάση είναι τόσο στεναχωρημένη.

Ένα από τα αγαπημένα άλογα της πάσχει από μυασθένεια και οι γιατροί κάνουν συνεχείς προσπάθειες, ώστε να μη μείνει παράλυτο. Πρόκειται για ένα μεγάλο σε ηλικία άλογο που εδώ και χρόνια έχει αποσυρθεί από τα αγωνιστικά του καθήκοντα, ωστόσο η Αθηνά είναι ιδιαίτερα συνδεδεμένη μαζί του, μιας και το είχε από πολύ μικρή ηλικία και κέρδισε πολλές νίκες με αυτό. 


Η «χρυσή» κληρονόμος είναι τελείως αντίθετη στη λογική που επικρατεί στα μεγάλα ιπποφορβεία παγκοσμίως «Σκοτώνουν τα άλογα πριν γεράσουν». Και για αυτό το λόγο έχει ήδη δαπανήσει αρκετές χιλιάδες δολάρια προκειμένου το γέρικο άλογο να παραμείνει στη ζωή.

Τώρα, οι εκπαιδευτές προσπαθούν να την πείσουν να προχωρήσει σε ευθανασία του ζώου, ωστόσο εκείνη μέχρι στιγμής είναι ανένδοτη και το μόνο που ζητά από τους κτηνιάτρους είναι να κάνουν ό,τι είναι δυνατό προκειμένου το άλογο να μην υποφέρει.
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ