2018-01-12 18:10:24
Φωτογραφία για Ανατριχιαστικό! Έτσι εκδικείται η Αθηνά Ωνάση για τον θάνατο της μητέρας της;
Σε γυναίκα αράχνη εξελλίσεται Μήπως τελικά η εγγονή του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση δεν είναι τόσο αθώα όσο νομίζαμε;

Boυίζουν τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια εδώ και λίγους μήνες, και λίγο καιρό μετά το πολυτάραχο διαζύγιο της από τον Αλβάρο. Τα ξένα μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για έναν νέο έρωτα στη ζωή της Αθηνάς Ωνάση.

Αυτόν με τον πλούσιο επιχειρηματία και επίσης αθλητή της ιππασίας, Alberto Zorzi, με τον οποίο η πλούσια κληρονόμος λέγεται ότι ήρθε πολύ κοντά όταν του πούλησε το πανέμορφο άλογο της Cornetto K, ναι, το αγαπημένο άλογο του Αλβάρο, μία κίνηση που μάλλον τον πόνεσε πολύ.

Από τότε οι δυο τους έχουν εμφανιστεί μαζί σε αγώνες αλλά και σε κοινά δείπνα σε εστιατόρια μόνο που κανείς από τους δύο δεν έκανε λόγο για το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα τους. Γρήγορα οι φήμες καταλάγιασαν αφού ο διεθνής τύπος ανακάλυψε ότι ο Zorzi είναι παντρεμένος με μία πολύ πετυχημένη επιχειρηματία της βορείου Ιταλίας, ονόματι Αναλίσα Τζιουντίνι. Μάλιστα η τελευταία εν όψει των δημοσιευμάτων έκανε ότι μπορούσε μέσω social media για να δείξει σε όλους ότι ο γάμος της ήταν μία χαρά.


Πριν από λίγες ημέρες όμως οι φήμες πήραν ξανά φωτιά αφού σύμφωνα με πηγές που βρίσκονται πολύ κοντά στην Αθηνά ο Alberto έχει ήδη αφήσει τη σύζυγο του για χάρη της αφού έχει αποφασίσει να ζήσει μαζί της. Ο Ιταλός επιχειρηματίας και αθλητής φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένος με την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση και δείχνει πρόθυμος να ανατρέψει τα πάντα στη ζωή του για να την παντρευτεί.

Λέγεται ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά στο Μιλάνο και ότι η πρώτη φορά που ήρθαν κοντά, ήταν όταν η Αθηνά Ωνάση, του πούλησε το άλογό της Cοrnetto K. Μάλιστα, φήμες λένε ότι ο Ζορζί εγκατέλειψε την επί χρόνια σύντροφό του και γνωστή επιχειρηματία Αναλίσα Τζιουντίνι, η οποία επιδεικνύει τον έρωτά της με τον Ζορζί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Ζορζί δηλώνει ότι έχει σχέση με την Τζιουντίνι… και φήμες λένε ότι βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση μετά τις αποκαλύψεις… Ετοιμαζόμαστε για νέα τραγωδία;

Ο Αλβάρο πάλι ήταν και είναι ο Δον Ζουάν που υπήρξε στο παρελθόν του. Μπορεί να λένε ότι την «ξεζούμισε» την Αθηνά, αλλά επί της ουσίας κατέστρεψε την πρώην σύντροφο του και αυτόν τον πέταξε σαν στημένη λεμονόκουπα.

Όταν γνωρίστηκε με την Ωνάση είχε δεσμό με το φωτομοντέλο και του Playboy, Σιμπέλ Ντόρσα. Η μητέρα της κόρης που η Αθηνά Ωνάση μεγαλώνει μαζί του, της Βίβιαν.

Αλβάρο και Σιμπέλ σε εβδομαδιαίο περιοδικό διασημοτήτων.

Όλοι λένε ότι η Αθηνά Ωνάση δεν γνώριζε για αυτό το δεσμό όταν συνάντησε τον σύζυγο της στα προάστια των Βρυξελλών. Εάν κάποιος είχε προοιωνίσει το ενδεχόμενο τέλος στη σχέση τους ήταν μια γυναίκα που αυτοκτόνησε κατηγορώντας τον για το έγκλημα του απέναντι σε αυτήν και την Ωνάση.

«Λυπάμαι την Αθηνά…»

Η Σιμπέλ δεν έφυγε από τη μάχη χωρίς χτυπήματα. Έδωσε συνεντεύξεις όπου υποστηρίξε ότι ο Αλβάρο θεωρούσε την Αθηνά “χοντρή και άσχημη” και έλεγε ότι έχει μόνιμο πρόβλημα για τα οικονομικά του. “Ό,τι κερδίζει, το ξοδεύει” πρόσθεσε.

Στις 5.15 το πρωί της 26ης Μαρτίου του 2011 ένα τηλεφώνημα ξύπνησε τον Αλβάρο Μιράντα και τη σύζυγο του, Αθηνά Ωνάση.

Η Σιμπέλ Ντόρσα αυτοκτόνησε, τον ενημέρωσαν. Είχε πέσει από τον έβδομο όροφο του συγκροτήματος κατοικιών στο Sao Paulo. Η κόρη του Βίβιαν είχε μείνει ορφανή από μητέρα και ο επιχειρηματίας πατέρας του Ντόνα, Ρικάρντο Μιράντα, συμβούλεψε τον γιο του να ηρεμήσει.

Η Αθηνά Ωνάση δεν μπορεί παρά να μην ένιωσε τις αναμνήσεις από τον χαμό της μητέρας της εκείνο το πρωί. Η “κατάρα” επέστρεψε; Ωστόσο ο Ντόντα είχε ένα μήνυμα από την άλλη ζωή. Η Cibele αυτοκτόνησε έχοντας στείλει αποχαιρετιστήρια επιστολή στο περιοδικό Caras λέγοντας αντίο σε όλους. Κάποια από τα λόγια της ήταν τα τελευταία βέλη της στον Ντόντα.

“Ελπίζω κάποια στιγμή να σε συγχωρήσει ο Θεός για όλα όσα έκανες σε μένα, την Αθηνά και το παιδί. Λυπάμαι την Αθηνά που δεν θα γνωρίσει ποτέ έναν πραγματικό άντρα, την αγάπη…”
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ