2018-01-13 12:47:17
Φωτογραφία για Σε λίγο οι παραβατικοί Ρομά στα Άνω Λιόσια...θα «συλλαμβάνουν» τους Αστυνομικούς!
Το πρωτόκολλο(!)  συνεργασίας του Δήμου Φυλής που υπέγραψε ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς με το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη, για την πάταξη της παραβατικότητας, έχει αρχίσει να είναι

«χρήσιμο»! Ήδη έχουν αρχίσει πολλοί παραβατικοί (κυρίως Ρομά) να το χρησιμοποιούν (ένεκα κρίσης), ως «χαρτί τουαλέτας»! Η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα είναι στο ζενίθ και όπως πάει το πράγμα, σε λίγο θα δούμε να «συλλαμβάνονται» από τους παραβατικούς...οι Αστυνομικοί!

Ληστείες και ξυλοδαρμοί σε σπίτια ηλικιωμένων ακόμα και παραδίπλα από το Αστυνομικό Τμήμα, ξυλοδαρμοί Αστυνομικών στο ίδιο τους το Αστυνομικό Τμήμα, τραυματισμοί αστυνομικών σε καταδίωξη και το κερασάκι στη τούρτα, οι πυροβολισμοί μεταξύ Ρομά τις προηγούμενες ημέρες έξω από σχολείο των Άνω Λιοσίων.

Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν καθημερινά στα Άνω Λιόσια, μετά τις «μπουρδολογίες» του Δημάρχου περί πρωτοκόλλου συνεργασίας. Πρωταγωνιστές σε όλο αυτό το παραβατικό παραλήρημα ορισμένοι Ρομά της περιοχής, οι οποίοι σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες, κάποιοι τυγχάνουν και άτυπης «ασυλίας» από την διοίκηση του Δήμου Φυλής ελέω ψήφων όπως καταμαρτυρούν κάτοικοι της περιοχής.


Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι δημότης που έχει ξυλοκοπηθεί άγρια από Ρομά, έχει καταθέσει μήνυση κατά μελών της Διοίκησης και τους κατηγορεί για ηθικούς αυτουργούς στον ξυλοδαρμό που υπέστη, ενώ για αυτή την υπόθεση ο Ανακριτής έχει αρχίσει και καλεί τους μάρτυρες (σήμερα Παρασκευή 12-1 κατεθεσαν κάποιοι μάρτυρες).

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Δήμαρχος Φυλής υλοποιώντας το «σενάριο» που έχει «γράψει», στέλνει (φιλοξενεί) τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στο «στόμα του λύκου». Γιατί έτσι είναι! Οι «λύκοι» είναι απέναντι από το νέο κτίριο που παραχώρησε ο Δήμος Φυλής και ήδη έχουν πιάσει δουλειά, καταγράφοντας και φωτογραφίζοντας τα πάντα (βλέπεται η αρχή είναι το ήμισυ του παντός).

Τώρα, το πως έφαγαν το «τυράκι» οι υπεύθυνοι του Υπουργείου που τους «σέρβιρε» ο Δήμαρχος είναι άγνωστο. Πάντως το θέμα είναι, ότι όλη αυτή η ιστορία είναι περίεργη! Προφανώς οι κύριοι του Υπουργείου, δεν γνωρίζουν ότι το κτίριο που τους δόθηκε και ξόδεψε ο Δήμος Φυλής ένα τεράστιο ποσό για να το ανακαινίσει...δεν του περίσσευε!  Το ότι «εκπαραθυρώθηκε» η Πολεοδομία από αυτό το κτίριο και μετακόμισε σε άλλο που νοίκιασε ο Δήμος Φυλής έναντι παχυλού μισθώματος, το οποίο μάλιστα ανήκει σε πεθερό Δημοτικού Συμβούλου του Δημάρχου...μάλλον είναι διαβολική σύμπτωση, η ακόμα και φαντασιώσεις!

Και αφού λοιπόν ήθελε να κάνει τον κουβαρντά με τα λεφτά των Δημοτών ο Δήμαρχος, γιατί δεν παραχώρησε στην Αστυνομία το κτίριο που νοίκιασε, αλλά τους έστειλε σαν «πρόβατα επί σφαγή» (σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής) στο κτίριο της πολεοδομίας; Πάντως όλα δείχνουν, ότι και αυτό το εγχείρημα θα καταλήξει σε φιάσκο!

Δείτε τι έγινε με την αποκατάσταση τύπου Χιρίγια του ΧΥΤΑ (άφαντος ο Αντιδήμαρχος Αποκατάστασης), δείτε τι γίνεται με το Τουριστικός προορισμός ο Δήμος Φυλής (γελάει όλη η Αυτοδιοίκηση), βλέπεται τι γίνεται και τώρα με το θέμα πάταξη της παραβατικότητας (γελάνε όλοι με αυτά που συμβαίνουν)! Θα φτάσουμε σε σημείο στο τέλος, οι παραβατικοί Ρομά να «συλλαμβάνουν» τους αστυνομικούς...τόσο απλά!

Υ.Γ. 1 -Να διευκρινίσουμε ότι δεν βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι όλους τους Ρομά. Οι περισσότεροι είναι νομοταγείς πολίτες που κοιτάνε την δουλειά τους και παλεύουν για το μεροκάματο!

Υ.Γ 2- Η φωτογραφία είναι προϊόν φωτομοντάζ.

pitsounicity.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κλαψοκλαίουσες…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κλαψοκλαίουσες…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ