2018-01-13 17:40:53
Φωτογραφία για ΤΑΤΟΥΑΖ: Διαβάστε τη συνέχεια πριν παιχτεί στην TV!
Ο Αλέξανδρος επιστρέφει από το Λονδίνο και συναντιέται κρυφά με τον Σάκη, απ’ τον οποίο ζητάει τη βοήθειά του ώστε ν’ αποκαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω απ’ τον εκβιασμό που τον ανάγκασε να χωρίσει με την Άννα. Η Τατιάνα πιέζεται απ’ τον Τόνυ να συναντηθούν, ενώ την ίδια στιγμή η Βέρα της ζητά να κόψει κάθε γέφυρα επικοινωνίας. Η Μαργκώ αλλάζει πλεύση όταν αντιλαμβάνεται ότι ο γιος της θέλει να σταματήσει το εμπόριο όπλων, για τα μάτια της αστυνόμου Δαμιανού. Παράλληλα, η Έμιλυ παρουσιάζει στην Τατιάνα στοιχεία που δικαιώνουν την ανησυχία της, τόσο για την δική της ζωή, όσο και των ανθρώπων που περιβάλλουν την Αμαλία. Ένα ισχυρό σοκ δέχεται ο Ορφέας Ο Αλέξανδρος με τον Σάκη καταστρώνουν το σχέδιο για να αποκαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από τον εκβιασμό με την ζωή της μικρής Λήδας. Η Βέρα ετοιμάζεται να εγκατασταθεί στην Ελλάδα, ενώ ο Τόνυ ενημερώνει την Τατιάνα για τον εκβιασμό με τις φωτογραφίες τους. Ένας απρόσμενος κι απρόσκλητος επισκέπτης αναστατώνει την ζωή της οικογένειας Μελά. Οι τύψεις οδηγούν τον Ορφέα σε μια κίνηση που μπορεί να είναι μοιραία για την αποκάλυψη του ποιος είναι.


Τρίτη 16 Ιανουαρίου – Επεισόδια: 83+84

Η Αμαλία, προσπαθεί να θυμηθεί που έχει κρύψει έναν φάκελο που της εμπιστεύτηκε πριν από εννέα χρόνια, η Αθηνά Στεργίου, κι ο οποίος περιείχε αποδεικτικά στοιχεία για τις παράνομες δραστηριότητες της εφοπλιστικής εταιρείας της Μαργκώ. Την ίδια στιγμή, η Μαργκώ κάνει την πρώτη κίνηση απομάκρυνσης της Τατιάνας από τον Τόνυ. Η οικογένεια Μελά, στήνει ολόκληρη σκευωρία πίσω απ’ τη πλάτη του Παύλου, προκειμένου ν’ αναγκαστεί να κάνει εξέταση αίματος. Η Βέρα ανακοινώνει στον Θεοχάρη, ότι θα επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα, μαζί με το παιδί. Ο Ορφέας εκφράζεται υποτιμητικά για την Άννα, την ώρα που ο Αλέξανδρος συνομιλεί μαζί της στο τηλέφωνο και οι δύο άντρες δεν αργούν να πιαστούν στα χέρια. Την ίδια στιγμή ένας άγνωστος ανακαλύπτει τυχαία ένα νέο θύμα του serial killer.

Η Τατιάνα έχει μια έντονη αντιπαράθεση με την Μαργκώ. Η ανακάλυψη του νέου πτώματος την προβληματίζει. Ταυτόχρονα, η Βέρα ανακοινώνει στον Θεοχάρη  την οριστική της απόφαση να φύγει για την Ελλάδα. Ο Ορφέας ζητάει συγνώμη από τον Αλέξανδρο, αλλά αυτός δεν την δέχεται. Ο Τόνυ αποκαλύπτει στον Ιωσήφ με ποια είναι τρελά ερωτευμένος. Ο Αλέξανδρος και η Άννα  μετράνε τις μέρες για να είναι πάλι μαζί. Ο Ορφέας μαθαίνει ότι και ο νέος φόνος αποδίδεται σ’ αυτόν και τρελαίνεται. Η Αμαλία επισκέπτεται μόνη της το σπίτι του Θεοχάρη.

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου – Επεισόδια: 85+86

Τόσο η στάση όσο και τα λεγόμενα της Αμαλίας, ωθούν την Βέρα να επισπεύσει την αναχώρησή της για την Ελλάδα. Η Εύα διαπιστώνει ότι η Όλγα είναι ζευγάρι με τον Σάκη, την ίδια στιγμή που ο Άλεξ και η Άννα ανυπομονούν για τη μέρα που θα ζήσουν ελεύθεροι τον έρωτά τους. Η Τατιάνα προσπαθεί ν’ αντισταθεί στην πολιορκία του Τόνυ, ενώ συγχρόνως αρχίζει να μελετάει τον φάκελο της ληστείας μετά φόνου της Αθηνάς Στεργίου. Ο Παύλος και η Μάρθα διαπιστώνουν ότι η Σαμίρα είναι άστεγη και την περιθάλπουν. Η Μαργκώ εξακολουθεί να επισκέπτεται την Αμαλία, θέλοντας να ελέγξει κατά πόσο έχει αρχίσει να θυμάται. Ο Ιωσήφ σοκάρεται όταν η Νικόλ του ομολογεί ότι έκανε έρωτα με κάποιον άλλο, ενώ ο Ορφέας βγαίνει εκτός εαυτού, όταν βλέπει πως εξακολουθούν να στοχοποιούν εκείνον για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε.

Η Τατιάνα προσπαθεί να αντισταθεί στον Τόνυ, αυτός όμως δεν το βάζει εύκολα κάτω. Η Νικόλ συνεχίζει να λέει στον Ιωσήφ ότι κοιμήθηκε με τον συνάδελφό της και τον βγάζει εκτός εαυτού! Ο Αλέξανδρος τσακώνεται πάλι με τον Σάκη με αφορμή τη Λήδα! Ο Ορφέας δείχνει την ανθρώπινη πλευρά του στην Ελένη και τη συγκινεί πολύ. Η Αμαλία «πέφτει από τα σύννεφα» μόλις ανακαλύπτει αυτά που έκανε η Άννα με τον Αλέξανδρο. Η Νίνα ξεκινά να δουλεύει στο στριπτιτζάδικο και αισθάνεται πολύ άσχημα γι’ αυτό. Η κοπέλα που περιέθαλψε η οικογένεια Μελά, ξυπνάει μες στη νύχτα με πόνους γέννας! Ο Τόνυ λέει κάτι στην Τατιάνα που την κάνει να αλλάξει γνώμη γι’ αυτό που έχουν. Η Βέρα φεύγει μαζί με τον Μάριο για Ελλάδα, ο Θεοχάρης όμως δεν παρατάει τόσο εύκολα τα όπλα..

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ