2018-01-13 20:40:46
Φωτογραφία για Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ο χωρισμός και η επανένωση με τον Κώστα Σόμμερ
Ύστερα από το πρώτο ραντεβού που έδωσαν στον Άλιμο μετά τη γνωριμία τους μέσω facebook, η χημεία της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου με τον Κώστα Σόμμερ ήταν ολοφάνερη και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. Ένα χρόνο μετά, όμως, η σχέση τους δοκιμάζεται καθώς χωρίζουν. «Δούλευα πολύ και υπήρξε μια κρίσιμη καμπή, καθώς τα “θέλω” μας εκείνη την εποχή ήταν διαφορετικά. Εγώ έδινα βάση περισσότερο στη δουλειά μου, ενώ ο Κώστας ήταν πιο κατασταλαγμένος σε ορισμένα πράγματα. Μείναμε χώρια για έξι μήνες. Ομολογώ ότι δεν πίστευα πως ο χωρισμός μας ήταν τελειωτικός. Έλεγα μέσα μου πως θα με κυνηγήσει. Μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Μέχρι και για καφέδες πηγαίναμε. Παράλληλα, προσπαθούσαμε να προχωρήσουμε τις ζωές μας, αλλά τελικά δεν βγήκε σε κανέναν. Κοντά στο εξάμηνο, που το είχα πάρει απόφαση πως τελείωσε, με διεκδίκησε πολύ και έκτοτε είμαστε μαζί και ευτυχισμένοι» περιγράφει στο People.


Τους χωρίζουν σχεδόν είκοσι χρόνια και αναρωτιέμαι αν η διαφορά ηλικίας επηρέασε με αρνητικό τρόπο τη σχέση τους. «Στην αρχή όχι. Μετά προβληματίστηκα, καθώς κάπου μπήκε το θέμα της οικογένειας, των παιδιών και το πώς θα συνεχίσουμε. Από την αρχή της σχέσης μας συγκατοικούμε στο σπίτι του Κώστα στον Άλιμο. Δεν είμαστε κατά του γάμου, αλλά δεν ονειρευόμαστε και τη στιγμή που θα παντρευτούμε. Εξάλλου, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στη σχέση που έχουμε, γιατί ζούμε σαν παντρεμένοι. Από την άλλη, το κομμάτι της μητρότητας δεν είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό μου τη δεδομένη χρονική στιγμή. Δεν είμαι έτοιμη να γίνω μητέρα. Είναι κάτι που έχουμε συζητήσει με τον Κώστα. Ξέρει την άποψη και τη θέση μου πάνω σε αυτό και από εκεί και πέρα συμβαδίζουμε με σεβασμό ο ένας στα “θέλω” του άλλου. Έχουμε βρει μια χρυσή τομή» εξομολογείται.

Οι γονείς της έχουν γνωρίσει τον Κώστα; «Η μητέρα μου ναι. Ο μπαμπάς μου δεν τον έχει γνωρίσει ακόμα. Ενώ δεν είναι παραδοσιακός, του έχει βγει λίγο αυτό το πιο αυστηρό και μου έχει πει πως αν αποφασίσουμε να παντρευτούμε, να του το πούμε για να τον γνωρίσει τότε» λέει γελώντας.

Ύστερα από συμμετοχή σε δύο θεατρικές παραστάσεις και το σίριαλ Προδοσίες στο ΣΚΑΪ, η προτεραιότητά της πλέον είναι η υποκριτική. Παρ’ όλα αυτά, βρίσκεται σε συζητήσεις με τηλεοπτικούς σταθμούς για διάφορα πρότζεκτ, χωρίς, όμως, να θέλει να προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις. «Είμαι σε μια όμορφη και δημιουργική φάση της ζωής μου. Η ζωή μού έχει φερθεί καλά. Ζω το όνειρό μου και έρχονται στο δρόμο μου όλα όσα θέλω να δοκιμάσω. Τα επαγγελματικά μου πηγαίνουν καλά, ίσως γιατί και ως άνθρωπος έχω μια τάση να τα βλέπω όλα θετικά». Έτσι θετικά βλέπει και το 2018, που μόλις ξεκίνησε.

peoplegreece

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ