2018-01-14 08:34:51
Φωτογραφία για Η εσχατολογική θέση του bloko.gr για την ασφάλεια δυτικής ατικής
Να λοιπόν σε κάτι που θα συμφωνήσουμε με τον κ. Σταματάκη. Πως πρόκειται για την ακροτελεύτια θέση μας αναφορικά με τη σκιαμαχία. Κι αυτό όχι απλώς ματαιοπονούμε, αλλά

επειδή μας κούρασε η διπλωματία της αποφυγής. Και η αβελτηρία.

Ο πρόεδρος των αστυνομικών της δυτικής όχθης, επέλεξε και πάλι αντί απαντήσεων να καταφύγει στην οδό της ανεμοδαρμένης σπερμολογίας. Μόνο όποιος έχει εξαιρετικά χαμηλή νοημοσύνη δεν κατανόησε το ουρανομήκες μέγεθος των υπονοουμένων που άφησε. Αλλά και πάλι δεν υπήρξε συγκεκριμένος. Αν δεν εννοοούσε εμάς στην αναφορά του "ναδίρ", όπως επίσης "στο ποιος χρωστάει σε ποιον και στο ποιος κρατάει ποιον" που ... "μυγιαστήκαμε", τότε ποιους εννοούσε; Και μήπως προς όφελος του σκοπού και των ανθρώπων που υπηρετεί, δεν είναι υποχρεωμένος να κατονομάσει όλους όσοι υπονοοούνται; Τόσο απλά.

Και ερχόμαστε στην ουσία. Θέσαμε ορισμένα απλά για τον στοιχειωδώς νουνεχή ερωτήματα στα οποία μηδέποτε σε αυτού του είδους και στη σειρά επικοινωνία, δεν λάβαμε απάντηση.


1. Φοβάται η αστυνομία;

2. Πόσοι από τα μέλη του δ.σ. είναι κάτοικοι Αιγάλεω;

3. Υπήρξε αντιπρόταση κι αν ναι τί έκανε;   

Τόσο απλά, καθαρά και κατανοητά.

Εμείς όπου προκληθήκαμε ή αισθανθήκαμε την ανάγκη να το κάνουμε, γράψαμε και δημοσιοποιήσαμε και θέση και ονόματα. Εσείς ακριβές μας κ. Σταματάκη πότε ακριβώς σκοπεύετε να το κάνετε;

ΥΓ: Είχαμε κι εμείς την ψευδαίσθηση άμα τη εμφανίσει, πως πρόκειται ν' ανθροιστεί σε μια σειρά αξιολόγων και ταλαντούχων νέων αστυνομικών που αποφάσισαν να υπηρετήσουν τον αστυνομικό συνδικαλισμό. Δυστυχώς όμως, προϊόντος του χρόνου, είτε εξαιτίας της αδυναμίας διαχείρισης της δημοσιότητας, είτε εξαιτίας κακών συμβούλων, ο ελπιδοφόρος Σταματάκης άρχισε να διολοσθαίνει προς συντελεσμένα υποδείγματα μέσα στον συνδικαλισμό που αυτοακυρώθηκαν. Ελπίζουμε ν' ... ανανήψει.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ