2018-01-14 13:03:42
Φωτογραφία για Πώς πρέπει να πλένω τα σεντόνια και τα παπλώματα την πρώτη φορά;
Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία για το πλύσιμο των σεντονιών και των παπλωμάτων για πρώτη φορά Φυσικά και υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία που πρέπει να ακολουθείτε για να πλένετε για πρώτη φορά τα σεντόνια και τα παπλώματά σας και εμείς θα σας δώσουμε όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Η διαδικασία που σας προτείνουμε είναι δοκιμασμένη.

Πρώτο βήμα: Βάλτε αποβραδύς τα σεντόνια και το πάπλωμά σας σε μια λεκάνη την οποία έχετε γεμίσει με κρύο νερό. Αφήστε τα εκεί για ένα ολόκληρο βράδυ.

Δεύτερο βήμα: Την επόμενη μέρα βάλτε τα κανονικά στο πλυντήριο και πλύντε τα στους 30 βαθμούς Κελσίου με λίγο απορρυπαντικό και χωρίς καθόλου μαλακτικό. Επίσης αποτελεσματική είναι η μαγειρική σόδα. Εναλλακτικά, λοιπόν, μπορείτε να βάλετε αντί για απορρυπαντικό 1 φλ. μαγειρική σόδα.

Η σόδα θα βοηθήσει να απομακρυνθούν καλύτερα τα χημικά που έχουν χρησιμοποιηθεί ώστε να παραμένουν τα σεντόνια σας ατσαλάκωτα και «τέλεια» στο μάτι. Απλώστε τα σεντόνια και το πάπλωμά σας στη βεράντα έτσι ώστε να στεγνώσουν φυσικά. Ο ήλιος θα τα μαλακώσει.


Τρίτο βήμα: Τα χρησιμοποιείτε κανονικά.

Τέταρτο βήμα: Όταν έρθει η ώρα για το δεύτερο πλύσιμο βάλτε τα και πάλι στο πλυντήριο και πλύντε τα με τον ίδιο τρόπο που σας είπαμε στο δεύτερο βήμα. Αυτή τη φορά πλύντε τα κανονικά με απορρυπαντικό και όχι με μαγειρική σόδα.

Πέμπτο βήμα: Χρησιμοποιήστε τα και πάλι.

Έκτο βήμα: Το τρίτο πλύσιμο πρέπει να γίνει με τον ίδιο τρόπο που έγινε το δεύτερο.

Όλα τα επόμενα πλυσίματα μπορείτε να τα κάνετε όπως συνηθίζετε. Πλέον τα σεντόνια και το πάπλωμά σας είναι «ασφαλή» και δεν πρόκειται να εμφανίσουν περίεργες “γραμμές” ή να χάσουν το «ζωηρό» τους χρώμα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ