2018-01-14 13:16:49
Φωτογραφία για ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΙΣ
Τα προσβλητικά σχόλια που έκανε ο Κώστας Ζουράρις, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, για τον κόσμο του Ολυμπιακού και του Άρη, ξεσήκωσαν θυελλώδεις αντιδράσεις που οδηγούν στην παραίτησή του από υφυπουργός.

Από νωρίς το πρωί, ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος έθεσε ζήτημα αποπομπής του Κώστα Ζουράρι, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, κάνοντας λόγο για διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα. ''Ή εγώ ή ο Ζουράρις'' ήταν το μήνυμα του Δημήτρη Καμμένου, που ζήτησε «να παρθούν αποφάσεις σήμερα. Ας αποφασίσει ο Πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος».

Σημειώνεται ότι μιλώντας στην εκπομπή ''Τα παιδιά της πιάτσας'' στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ''Metropolis'', o Κώστας Ζουράρις χρησιμοποίησε προσβλητικές εκφράσεις τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον Άρη.

Με την παρότρυνηση του παρουσιαστή της εκπομπής, είπε στον αέρα ένα υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ για τον Ολυμπιακό, παραφράζοντάς το με τον δικό του τρόπο: «Βουντού, βουντού, βουντού και μια καρφίτσα μαύρη, στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου συστήματος καθίσανε 10.000 γαύροι...», αναφώνησε ο κ. Ζουράρις χωρίς ίχνος ντροπής. Και δεν έμεινε εκεί, καθώς σε ερώτηση του παρουσιαστή, απάντησε ως εξής: «Ποιος τον γ....ει τον Άρη;».

Σ.Σ.

Ωραίο υφυπουργό Παιδείας έχουν τα παιδιά μας, Αλλά, πες μου τους φίλους σου, να σου πω ποιος είσαι. Και ο νοών νοείτω... 

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ