2018-01-14 21:54:20
Φωτογραφία για Δημοψήφισμα για τα Σκόπια: Μια παραπλανητική ενέργεια του Πάνου Καμμένου - κείμενο αποστράτου
Διάβασα στον πρωτοσέλιδο τίτλο της σημερινής Κυριακάτικης Δημοκρατίας ότι ο Αρχηγός των ΑΝΕΛ και συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος, ζητάει δημοψήφισμα για το όνομα

των Σκοπίων.

Τι επιδιώκει ο κ. Υπουργός Εθνικής Αμύνης; Γνωρίζουμε και είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι η πάγια θέση του για το θέμα της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων είναι να δοθεί όνομα που σε καμία περίπτωση δεν θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία» ή παράγωγο του. Επίσης έχουμε καταλάβει το πόσο αρχομανής είναι και πόσες υποχωρήσεις έχει κάνει στην πολιτική του καριέρα προκειμένου να βρίσκεται στην εξουσία. Ένα θα αναφέρω, την δέσμευση του να μην συνεργαστεί με κανέναν που θα έχει ψηφίσει μνημόνια ή πρόκειται να ψηφίσει. Και τι έγινε; Πριν στεγνώσει το σάλιο των λόγων του, συνεργάζεται με τον κ. Τσίπρα (αυτόν που θα έσκιζε τα μνημόνια), υπογράφουν μαζί την τελειωτική πτώχευση της πατρίδας μας  και την υποδούλωση της στα ξένα συμφέροντα και γαντζώνονται  στην εξουσία.


Η εξουσία είναι γλυκιά! Ο κ. Καμμένος είναι αρχομανής! Πώς θα την κρατήσει; Εάν ψηφίσει όνομα που να περιέχει τον όρο Μακεδονία, θα είναι κι αυτός ένας από τους προδότες που θα γράψουν με μαύρα χρώματα το όνομα τους στην ιστορία.

Στην αρχή ζητάει συμβούλιο αρχηγών κομμάτων υπό την Προεδρία της Δημοκρατίας για να έχω ένα ισχυρό άλλοθι. Δεν μου βγαίνει γιατί αντιδρά η αντιπολίτευση που ζητάει ενιαία γραμμή από τους συγκυβερνήτες. Τι του μένει; Να ρίξει το μπαλάκι στο κυρίαρχο λαό!! Δημοψήφισμα λοιπόν για να αποφασίσει ο λαός για το όνομα. Αυτός, στην υπουργική του καρέκλα Ακούστε κ. Καμμένε γιατί το αίτημα σας είναι τουλάχιστον μια παραπλανητική κίνηση, σε βάρος του λαού που επικαλείστε να πάρει την απόφαση.

1.            Ο λαός δεν κυβερνάει. Έχει εκλέξει κυβέρνηση για να λαμβάνει εκείνες τις αποφάσεις που κατά την κρίση της εκφράζουν την πλειοψηφία του λαού που εκπροσωπεί και είναι προς όφελος του και προς Εθνικό όφελος. 

2.            Ζητάτε δημοψήφισμα σε μια περίοδο που κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους ΑΝΕΛ, ο Τσίπρας κι εσείς δηλαδή, που έχετε την ικανότητα το αποτέλεσμα του οποιοδήποτε δημοψηφίσματος να το μετατρέπετε σύμφωνα με τα δικά σας συμφέροντα. Ναι για τα προσωπικά σας συμφέροντα, που είναι η διατήρηση της καρέκλας της εξουσίας με ότι όφελος αυτή συνεπάγεται!!! Σας θυμίζω το τελευταίο δημοψήφισμα που η απόφαση του κυρίαρχου λαού ήταν 63% ΟΧΙ και σε μια νύκτα το μετατρέψατε σε ΝΑΙ. Σας εμπιστεύεται πλέον κανένας σώφρων άνθρωπος;

3.            Η θέληση του Ελληνικού λαού είναι δεδομένη και ενάντια στον όρο Μακεδονία ή σε παράγωγο αυτού. Παρεμπιπτόντως η εφημερίδα «Το Πρώτο ΘΕΜΑ» δημοσιεύει δημοσκόπηση της Marc στην οποία το 68% του λαού λέει ΟΧΙ στο όνομα που να περιέχει τον όρο Μακεδονία. Μάλιστα από τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ το 64% ψηφίζει ΟΧΙ στο ίδιο ερώτημα.

Άρα λοιπόν κ. Καμμένε, προφάσεις εν αμαρτίαις. Είτε ψηφίσετε τη θέση του συγκυβερνήτη σας, είτε όχι  εκ του ασφαλούς επειδή θα βρεθούν κάτι ποταμίσιοι προδότες να ψηφίσουν, το ίδιο προδότης θα είστε.

Μια είναι αντρίκεια και ειλικρινής στάση κ. Καμμένε. Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. Εφόσον στηρίζετε μια κυβέρνηση που πουλάει την Πατρίδα σας και χαρίζει το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια, παραιτείστε και την αφήνετε στο έλεος του λαού που επικαλείστε. Διαφορετικά είστε κι εσείς ΠΡΟΔΟΤΗΣ.

Αργύριος Ανδριώτης

Ταξίαρχος ε.α.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ