2018-01-14 22:49:48
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πρόεδρε του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρη διαλέξτε που θα απαντήσετε. ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ!
ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.

ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

   ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

     Είμαι στη διάθεση οποιασδήποτε πολιτικής, διοικητικής και άλλης υπηρεσίας της συντεταγμένης πολιτείας να συνδράμω στο έργο της στη κατεύθυνση,  γιατί θεωρώ ότι ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ.

    Μέρα με τη μέρα το παραπάνω αίτημα για ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας  καθίσταται αναγκαίο και επιτακτικό. 

***********

Αγαπητοί  Αναγνώστες

       -Από τον Ιούλιο  του 2017 κατέθεσα  τη παρακάτω αίτηση.  

    -Μέχρι σήμερα 13 Ιανουαρίου 2017 ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Παρακαλώ δείτε την αίτηση...........         Το γεγονός ότι ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ δεν μου έχει απαντήσει μέχρι τώρα δεν είναι τυχαίο καθόλου. Η καταφανέστατη απειρία του στη Διοίκηση και όχι μόνο καθιστούν δυσχερή τη θέση του να απαντήσει. Ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κατσαμπίρης πλανάται πλάνη οικτρά  ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ότι ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. Τούτο βέβαια αφορά τον ίδιο. 


Θέτω τα εξής ερωτήματα:

1)-Πρόεδρε του ΦΟΔΣΑ και Δημοτικέ Σύμβουλε κ. Κατσαμπίρη γιατί δεν απαντάτε στην αίτηση μου που έκανα από τον Ιούλιο του 2017;

2)-Toν Kώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, το Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας γατί δεν τον εφαρμόζετε;

3)-Θεωρείτε το Δήμο περιουσία σας ή τσιφλίκι σας; 

4)-Nομίζετε ότι είστε ανεξέλεγκτος;

5)-Φοβάστε κάτι; Eχετε κάτι να κρύψετε;

Πρώην μαθητή μου Γιώργο 

ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.  

ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΟΥ ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

************

Aγαπητοί Αναγνώστες

      Σας έχω ενημερώσει ότι ο Δήμος Ξηρομέρου δεν έχει πληρώσει στο ΦΟΣΔΑ από τη σύσταση του, ούτε ένα ευρώ. 

Τούτο προκύπτει από τα παρακάτω:

    Την 18η Δεκεμβρίου 2017 συνεδρίασε το ΔΣ του ΦΟΣΔΑ. Παρόντες ήταν ο κ. Κατσαμπίρης, κ. Στούπας, ο κ. Γαλούνης. Απουσίαζαν ο κ. Κασόλας και ο κ. Λαινάς. 

Παρακαλώ δείτε  απόσπασμα του  έγγραφου  από τη διαύγεια με ΑΔΑ 6ΞΟ3ΟΞΚΚ- 1 ο 6.

ΘΕΜΑ: Περί εξόφλησης οφειλών από ποσότητες απορριμμάτων από τον Δήμο Ξηρομέρου στον ΧΥΤΑ. 

   Ο Πρόεδρος εισερχόμενος στο πιο πάνω θέμα της ημερήσιας διάταξης είπε ότι με την αριθμ 24/2016 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου είχαμε διαπιστώσει ότι ο Δήμος Ξηρομέρου είχε εναποθέσει απορρίμματα 8.606,54 τόνων μέχρι 31-12-2015. 

      Την εισφορά για την ποσότητα αυτή την είχε ως οφειλή προς τον Σύνδεσμό μας καθώς και όλες τις ποσότητες για το έτος 2016. 

   Σήμερα ο Δήμος ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ έχει τακτοποιήσει όλες τις οφειλές του μέχρι την 31-12-2016 και θα πρέπει με απόφασή μας να βεβαιώσουμε αυτή την καταβολή των εισφορών που σύμφωνα με την ταμιακή υπηρεσία του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας που διεξάγει και την ταμιακή διαχείριση του Συνδέσμου ανέρχεται στο ποσό των 343.561,07 ευρώ. 

      Στη συνέχεια ο Πρόεδρος κάλεσε το Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά. 

      Το Διοικητικό Συμβούλιο αφού άκουσε τα ανωτέρω μετά από διαλογική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων 

Ομόφωνα Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι 

    Διαπιστώνει την εξόφληση οφειλών, της εισφοράς, από το Δήμο Ξηρομέρου προς τον Αναγκαστικό Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών αποβλήτων 3ης Διαχειριστικής Ενότητας Ν. Αιτωλ/νίας, μέχρι 31-12-2016 ποσού 343.561,07 ευρώ το οποίο είναι σύμφωνο και με τις ποσότητες απορριμμάτων που προέκυψαν από τα ζυγολόγια της υπηρεσίας. 

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΑΒΕ ΑΥΞΟΝΤΑ ΑΡΙΘΜΟ 22/2017 

Αφού συντάχθηκε το πρακτικό αυτό υπογράφεται από τους παρόντες. 

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου      Τα μέλη

Κατσαμπίρης Γεώργιος    

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ 

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Βόνιτσα 18/12/2017       

 *************

         Είναι φανερό  και από αυτό το έγγραφο, ότι ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ καθόλου τυχαία δεν απαντούσε. Είχε τους λόγους του. Τον παραδίδω στη πολιτική σας κρίση.

Θέτω όμως προς προβληματισμό και απάντηση τα εξής:

1)-Στη συνέντευξη σας κ. Κατσαμπίρη είπατε πως παραλάβατε  χρέος 400.000 ευρώ του ΦΟΔΣΑ. Γιατί  όμως δεν είπατε ότι ο Δήμος Ξηρομέρου χρωστά χρήματα στο ΦΟΣΔΑ; Aν το γνωρίζατε τότε το κρύψατε από τους Δημότες. Αν δεν το γνωρίζατε τότε ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης σας το απέκρυψε γιατί προφανώς δεν σας εμπιστεύεται ή δεν ήθελε να εκθέσει πολιτικά τόσο το πρώην αποτυχημένο Δήμαρχο κ. Σολδάτο, τόσο και το πρώην Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Σαμαρά, όσο και τον νυν κ. Γαλούνη. Ας διαλέξει ο ίδιος ότι θέλει.

2)-Και ενώ Πρόεδρε του ΦΟΣΔΑ υπήρχε αυτό το χρέος τίποτε δεν εμπόδισε εσάς και τα υπόλοιπα μέλη της πλειοψηφίας ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΤΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ στους Δημότες του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας. Κοντολογίς κρύβατε τα χρέη του Δήμου Ξηρομέρου και σε εμάς βάλατε αυξήσεις δύο φορές. Αυτό βέβαια είναι πολιτικά, δεοντολογικά και ηθικά απαράδεκτο.

3)-Το ποσό αυτό των 343.561,07 ευρώ  αφορά μέχρι τέλους του 2016. Το 2017 είναι απλήρωτο από το Δήμο Ξηρομέρου. Δεδομένου ότι το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας για το έτος 2018 είναι 340.000 ευρώ περίπου όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι το ποσό ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΤΑΣΤΙΟ. Με ποιο δικαίωμα Πρόεδρε του ΦΟΣΔΑ, Δήμαρχε κ Αποστολάκη και λοιπά μέλη της πλειοψηφίας ασκείτε αυτή τη πολιτική; 

4)-Mε ποιες αποφάσεις και ποιού οργάνου ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΔΗΜΟΣ Ξηρομέρου στο ΦΟΣΔΑ; Ερώτηση που έχουν πολιτική υποχρέωση να απαντήσουν  ο κ. Σολδάτος, ο κ. Φερεντίνος,ο κ. Κασόλας, ο κ. Σαμαράς, ο κ. Γαλούνης, ο κ. Αποστολάκης, ο κ. Στούπας, ο κ. Κατσαμπίρης. Φυσικά λόγω των θεσμικών θέσεων που κατείχαν και κατέχουν.

********

Αγαπητοί Αναγνώστες

      Ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ υπήρξε μαθητής μου. Έχω γράψει ότι είχε σπάνιο ήθος ως μαθητής και υπήρξε ένα δυνατό Μαθηματικό μυαλό. Εκπλήσσομαι αρνητικά με τον τρόπο που πολιτεύεται. Γιώργο απέτυχες πλήρως  στα καθήκοντα σου ως Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ και ως Δημοτικός Σύμβουλος. 

         Υπήρξα 30 χρόνια περίπου συνολικά καθηγητής μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας. Ως δάσκαλος περίμενα το κ. Κατσαμπίρη να μου απαντήσει. Έδειξα απίστευτη υπομονή γιατί έτσι επιβάλλεται να συμπεριφέρονται οι δάσκαλοι.

   Αν όμως μέσα στο επόμενο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ δεν λάβω επίσημη και λεπτομερή απάντηση στην αίτηση μου  

τότε 

ΤΟ ΛΟΓΟ τον έχει Η ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

Το μήνυμα αυτό έχει και άλλους αποδέκτες. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.........
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ