2018-01-14 23:44:16
Φωτογραφία για Βασιλική οικογένεια της Βρετανίας: Ποιο το μάκαβριο μυστικό που κρύβουν εδώ και δεκαετίες;
Όλοι γνωρίζουμε ότι το πριγκιπικό ζεύγος του Ουίλιαμ και της Κέιτ έχει επιδωθεί το τελευταίο διάστημα σε επιχείρηση γοητείας, ταξιδεύοντας ανά τον κόσμο και κερδίζοντας τις καρδιές ηγετών.

Ωστόσο, κάθε ταξίδι μέλους της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας κρύβει και ένα μακάβριο μυστικό, καθώς μαζί με τα ενδύματα που θα φορούν στις διάφορες επίσημες εκδηλώσεις, πάντα υπάρχει και μια βαλίτσα με ρούχα πένθους.

Για την ακρίβεια, κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας υποχρεούται να έχει μαζί του και ένα ένδυμα που θα ταιριάζει στην περίπτωση που πεθάνει κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας.

Αυτό γίνεται ώστε, κατά την επιστροφή του στη Βρετανία, η δημόσια εμφάνισή του να είναι ταιριαστή με την περίπτωση και να αποδίδει τον δέοντα σεβασμό.

Η μακάβρια αυτή παράδοση άρχισε το 1952, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ ταξίδευε στην Κένυα, όταν έμαθε ότι πέθανε ο πατέρας της βασιλιάς Γεώργιος VI.

Η Ελισάβετ επέστρεψε εσπευσμένα, ωστόσο, δεν είχε μαζί της ένα μαύρο φόρεμα και η εμφάνισή της άμα τη επιστροφή της κρίθηκε «ακατάλληλη διά την περίσταση».

Έτσι, αναγκάστηκε να περιμένει στο αεροπλάνο μέχρι να της φέρουν ένα κατάλληλο ένδυμα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ