2018-01-16 03:48:16
Φωτογραφία για Η Kate μπορεί να φοράει τιάρα ενώ η Meghan όχι
 

To πρωτόκολλο διαδοχής του παλατιού είναι πολύ αυστηρό

Οι μετρημένες στα δάχτυλα εμφανίσεις της Kate Middleton με κορώνα, έχουν συζητηθεί όσο τίποτα και μάλιστα, ο κόσμος πραγματικά χάλασε όταν φόρεσε την αγαπημένη τιάρα της

Πριγκίπισσας Diana. Μήπως ανυπομονείτε να δείτε και τη Meghan Markle με στέμμα; Λυπούμαστε, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει ακόμα.

Ο λόγος; Η Meghan Markle δεν είναι ακόμη παντρεμένη με το Harry, επομένως δεν ανήκει επίσημα στη βασιλική οικογένεια. Σύμφωνα με το The Mirror, το βασιλικό πρωτόκολλο αναφέρει ότι οι άγαμες γυναίκες δεν μπορούν να φορούν τιάρες. Αυτό σημαίνει ότι μετά από το γάμο της το Μάιο, θα μπορεί να φορέσει μερικά βασιλικά κοσμήματα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η τιάρα, είναι ένα αξεσουάρ το οποίο μπορεί να φορεθεί μοναχά το βράδυ. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εμπειρογνώμονας Grant Harold στο BBC ” Tα στέμματα και οι τιάρες δε φοριούνται την ημέρα και μπορούν να αξιοποιηθούν μόνον από παντρεμένες γυναίκες, αφού αποτελούν δείγμα δέσμευσης και υποδηλώνουν ότι δεν αναζητούν σύζυγο.”

Παρόλα αυτά, στα social media, κυκλοφορεί μια φωτογραφία της Meghan Markle, πολύ πριν το βασιλικό της παρόν, στην οποία φοράει πράγματι μια τιάρα μόνο που μοιάζει περισσότερο με …βασίλισσα του χορού του σχολείου, παρά με πριγκίπισσα της Αγγλίας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι πιο επικίνδυνες τροφές
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι πιο επικίνδυνες τροφές
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ