2018-01-16 09:00:09
Φωτογραφία για Σοφία Παυλίδου: Όλα όσα αποκάλυψε στον Αντώνη Σρόιτερ!
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ μίλησε η Σοφία Παυλίδου για το επεισόδιο με τον Μάνο Παπαγιάννη στα καμαρίνια του θεάτρου.

«Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να έχει εκδορές γιατί εγώ δεν πρόλαβα, δεν είχα περιθώρια αντίδρασης γιατί ήταν και η στιγμή που αλλάζαμε ρούχα. Ο κύριος Παπαγιάννης εμφανίστηκε ημίγυμνος, χωρίς παπούτσια και δεν άκουσα τα βήματά του στα σκαλιά. Είχα κλείσει την πόρτα του καμαρινιού για να μην ακούω τις βρισιές του και με αιφνιδίασε, δεν είχα περιθώριο αντίδρασης. Το βρίσκω αστείο αυτό με τις εκδορές και αν όντως έχει πάει σε γιατρό, σίγουρα δεν πήγε εκείνη την ημέρα, ώστε να υπάρχει ημερομηνία και να είναι από μένα αυτές οι εκδορές.

Είχε ήδη εκνευριστεί και με έβριζε γιατί δεν είχα πει την ατάκα , αλλά επειδή προφανώς του είπα ότι εγώ δεν θέλω να συζητήσω άλλο μαζί του γιατί δεν σταματούσε να με βρίζει, του είπα να μου μιλήσει πιο όμορφα και αυτός συνέχιζε, έκλεισα την πόρτα του καμαρινιού μου. Μου είπαν ότι έλεγε εκείνη τη στιγμή ότι “εμένα δεν θα μου κλείνει κανένας τις πόρτες” γιατί εγώ μέσα στο σοκ δεν τα θυμάμαι πολύ καλά αυτά όλα για να σας πω την αλήθεια, τα λόγια ακριβώς που έλεγε.


Νομίζω ότι πια και η συγγνώμη δεν έχει νόημα μετά από τόσες μέρες. Δεν μπορώ να ξαναπαίξω με αυτόν τον άνθρωπο που με ξυλοκόπησε και αυτό είναι ένα ποινικό αδίκημα. Δεν είναι ότι απλά με έβρισε, ότι απλά τσακωθήκαμε. Μπήκε βίαια μέσα στο καμαρίνι μου και με χτύπησε. Έχω μώλωπες, είμαι σε σοκ εδώ και μέρες, είμαι ψυχολογικά χάλια. Κινδυνεύω να χάσω τη δουλειά μου, αλλά αυτό είναι άλλο κομμάτι που θα το αποφασίσει η επιχείρηση. Αλλά μου είναι πάρα πολύ δύσκολο ακόμα και να αντικρίσω αυτόν τον άνθρωπο», είπε μεταξύ άλλων η Σοφία Παυλίδου.

http://www.tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ