2018-01-16 16:57:47
Φωτογραφία για Μαξίμου: Αποδεκτή η παραίτηση του Κώστα Ζουράρι - Στον Γαβρόγλου οι αρμοδιότητές του
Αποδεκτή έκανε ο πρωθυπουργός την παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι Δύο ημέρες από τη στιγμή που ο κ. Ζουράρις έθεσε στη διάθεση του πρωθυπουργού την παραίτησή του, μετά την κατακραυγή για τις υβριστικές αναφορές στους φιλάθλους του Ολυμπιακού και την ομάδα του Άρη, το Μέγαρο Μαξίμου (και ενώ ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην Κύπρο για την τριμερή διάσκεψη Ελλάδας-Κύπρου-Ιορδανίας) εξέδωσε την εξής λιτή ανακοίνωση:

«O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε σήμερα δεκτή την παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας, Ερευνας και Θρησκευμάτων, Κωνσταντίνου Ζουράρι».

Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Ζουράρις δεν θα αντικατασταθεί από κάποιο άλλο πρόσωπο και οι αρμοδιότητές του θα μεταφερθούν στον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Γαβρόγλου. Ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι επέλεξε αυτή τη λύση και μεταθέτει την αντικατάσταση του κ. Ζουράρι στον επόμενο ανασχηματισμό, τον οποίο οι κυβερνητικοί, σε γενικές γραμμές, τοποθετούν μετά το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης.

Κατά πληροφορίες του iefimerida, ο κ. Τσίπρας μετά το πέρας της χθεσινής ψηφοφορίας είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον υπό παραίτηση υπουργό Κώστα Ζουράρι. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ