2018-01-16 21:39:11
Φωτογραφία για Μυτιλήνη: ΕΔΕ για γλέντι στο ΤΕΠ του νοσοκομείου
Ένορκη διοικητική εξέταση διέταξε η διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Άννα Ζερβού, με σκοπό την διερεύνηση στοιχείων για γιορτή που διοργανώθηκε το βράδυ της

Πρωτοχρονιάς στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Νέα της Λέσβου», εργαζόμενοι του νοσοκομείου συμμετείχαν σε τρικούβερτο γλέντι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο ΤΕΠ. Μάλιστα, οι συμμετέχοντες στο γλέντι έκαναν και σχετικές αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο, φαίνονται γιατροί, νοσηλευτές και φύλακες ασφαλείας να πίνουν, να καπνίζουν και να τρώνε συνοδεία μουσικής.

Μάλιστα στη διάρκεια του γλεντιού ακούγονται σε διάφορα σημεία οι εργαζόμενοι να σχολιάζουν την κατάσταση, λέγοντας «αν έρθει κανένας θα πούμε έχουμε ασθενή», ή μια άλλη εργαζόμενη που χορεύει ζεϊμπέκικο ακούγεται να λέει «για X-ray είμαστε τώρα». Επίσης, πάνω στο χορό αντί για πιάτα ή χαρτοπετσέτες, μια εργαζόμενη πετάει κυπελάκια που χρησιμοποιούνται για εξετάσεις.

Τέλος, στο γλέντι φαίνεται να παίρνει μέρος και ασθενής ο οποίος είναι σκεπασμένος με κουβέρτα και κρατά τσιγάρο στο χέρι.

tovima.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ