2018-01-17 09:40:20
Φωτογραφία για Aποκαλυπτικό: H Παπαρίζου δέχθηκε πρόταση για τη Eurovision - Ποια η τελική της απάντηση;
Χθες το απόγευμα άρχισε να γράφεται έντονα ότι η Έλενα Παπαρίζου όχι μόνο δέχθηκε πρόταση να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, αλλά απάντησε και θετικά. Μάλιστα, κάποια site θεώρησαν δεδομένη τη συμμετοχή της.

Όμως, κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δεν ευσταθεί. Η Έλενα Παπαρίζου πράγματι δέχθηκε πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό ΡΙΚ να εκπροσωπήσει την Κύπρο, αλλά η απάντηση της φαίνεται ότι ήταν αρνητική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Eπίσημου Ελληνικού Fan-Club για τη Eurovision" (infegreece.gr) , η Έλενα Παπαρίζου, η μοναδική νικήτρια για τη χώρα μας στη Eurovision, αρνήθηκε την τιμητική πρόταση που της έκανε το ΡΙΚ, να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Λισαβόνα.

Οι διαπραγματεύσεις είναι η αλήθεια ότι κράτησαν αρκετές ημέρες, αφού η αρχηγός της αποστολής της Κύπρου στο διαγωνισμό, ο γενικός διευθυντής του ΡΙΚ, κορυφαία στελέχη του σταθμού, αλλά και ο ίδιος ο Alex Papaconstantinou, ο συνθέτης του τραγουδιού, βρέθηκαν στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες προκειμένου να πείσουν την Έλενα να πει το μεγάλο "ναι".


Τελικά, παρά το γεγονός ότι η Έλενα Παπαρίζου σκέφθηκε πολύ σοβαρά την πρόταση του ΡΙΚ, αφού έχει άψογη επαγγελματική και φιλική σχέση με τον Alex Papaconstantinou που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν αρκετές φορές (Mambo, Gigolo, Υπάρχει Λόγος κ.α.) και της άρεσε πολύ το τραγούδι που έχει ετοιμάσει για το διαγωνισμό, προτίμησε να μην πραγματοποιηθεί τουλάχιστον για φέτος, η τρίτη της παρουσία στη σκηνή της Eurovision.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ