2018-01-17 15:26:31
Φωτογραφία για Δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης: «FYROM, όχι Μακεδονία!».Ο διάλογός του με τον εκπρόσωπο του State Department τα λέει όλα.[Βίντεο]
Για να περιγράψω αυτό που κάνουν δεν θα χρησιμοποιήσω την φράση "στα τέσσερα" του κυβερνητικού εταίρου του κ. Τσίπρα.

Ούτε θα μπω στην διαδικασία να φτύσω την εικόνα όσων στο εσωτερικό της Ελλάδας το παίζουν ευπατρίδες αλλά στα press briefings του State Department σκύβουν υποτακτικά το κεφάλι όταν ακούν την FYROM να αποκαλείται ως "Μακεδονία". Η εικόνα τους στο βίντεο από τον διάλογό μου με τον εκπρόσωπο του State Department μιλάει από μόνη της.

Μπορεί στα 33 μου να έχω υποστεί τον πιο ανελέητο πόλεμο μαφιόζων της εγχώριας παραδημοσιογραφίας και παραπολιτικής, και να έχω πληρώσει ακριβά το ανάστημά μου απέναντι τους.

Αλλά παραμένω όρθιος και υπερήφανος που ως Μακεδόνας, ως Έλληνας, και ως νέος εδώ από την Αμερική στέλνω το μήνυμα ότι ούτε όλοι οι δημοσιογράφοι είμαστε ξεπουλημένοι, ούτε όλοι οι Έλληνες είμαστε ραγιάδες για να επιτρέπουμε στην εθνική και μακεδονική μας συνείδηση και ταυτότητα να λεηλατείται από προδότες πολιτικούς και από δημοσιογράφους ξεπουλημένους στην εξουσία για μία διαφημιστική καταχώριση στα δευτεροκλασάτα σάιτ τους.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ