2018-01-17 22:50:46
Φωτογραφία για Μποσταντζόγλου - Παπαδημα: Αυτή είναι η όμορφη κόρη τους Θαλασσινή - Σπάνια εμφάνιση [photo]
Είναι γνωστό πως ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η Δήμητρα Παπαδήμα έχουν μια κούκλα κόρη, την Θαλασσινή. Είναι μόλις 21 ετών και είναι κούκλα. Η σχέση με τους γονείς της είναι πολύ καλή και το βράδυ της Δευτέρας, βρέθηκε με τον πατέρα της στο Θέατρο Χώρα και στην πρεμιέρα της παράστασης «Οι γυναίκες του Παπαδιαμάντη».

Σε παλιότερη συνέντευξή της έχει δηλώσει: «Τα ερωτικά μου πρώτα τα λέω στην μαμά. Όμως δεν τα έχω κρύψει ποτέ ούτε από τον μπαμπά μου. Χαίρεται όταν ζητώ την γνώμη του, και νομίζω πως κρυφοκαμαρώνει που βλέπει πως μεγάλωσα και έγινα γυναίκα. Μπορεί να είναι φωνακλάς σε καθημερινά θέματα, αλλά στα σοβαρά είναι πάντα δίπλα μου και ανοιχτός στο να συζητήσουμε το οτιδήποτε.»

Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί, αν κι εκείνο το βράδυ ήταν λίγο οξύθυμος ο ηθοποιός. Φαίνεται όμως πως με το χαμόγελο της κόρης του του έφυγαν τα νεύρα.

Όσο για την παράσταση… H Νένα Μεντή, η Έρση Μαλικένζου, η Ευγενία Δημητροπούλου, η Χριστιάνα Ματζουράνη, η Μαριάννα Τουντασάκη και η Έφη Σακελλαρίου ξαναζωντανεύουν τις ηρωίδες του Σκιαθίτη συγγραφέα.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ