2018-01-18 12:14:42
Φωτογραφία για Η δολοφονία Γρίβα έδειξε το επόμενο θύμα - Ο νέος αυτοκράτορας της Greek Mafia μετά την απόσυρση Στεφανάκου - Το ενδιαφέρον της αντιτρομοκρατικής
Στις 4 Μαΐου πέρσι, η δολοφονία του Βασίλη Γρίβα έξω από το σχολείο του γιου του στα Γλυκά Νερά, έδειξε στον καθρέφτη της παρανομίας το ή τα επόμενα θύματα. Στο

κάδρο της αναμονής που μέχρι χθες το μεσημέρι παρέμενε ως taboula rasa, μπαινοέβγαιναν δύο πρόσωπα.

Το ένα ήταν του Βασίλη Στεφανάκου. Το δεύτερο ήταν του φαινομενικά αποδυναμωμένου αντίπαλου δέους του μετά το ματωμένο συμβόλαιο του Γρίβα- εισπράκτορα του. Ο αρχηγός της δεύτερης μεγάλης βαρονίας της νύχτας ήταν τότε ακόμη -όταν δέχτηκε το φοβερό χτύπημα- δεσμώτης σε φυλακή. Βγήκε όμως τον Αύγουστο -ο Στεφανάκος είχε αποφυλακιστεί ακριβώς ένα χρόνο πριν- κι έκτοτε ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου αντοχής και ταχύτητας για το ποιο πρόσωπο θα φιγουράριζε τελικά στον πίνακα του θανάτου. Και οι δύο όπως λέγεται, είχαν δρομολογήσει συμβόλαια θανάτου, ο ένας για την εξόντωση του άλλου.

Ο Στεφανάκος όμως άρχισε να εμφανιζει αδυναμίες
. Όπως όλες οι ενδείξεις και οι κινήσεις του έδειχναν, είχε πραγματοποιήσει ολική στροφή προς τη νομιμότητα. Επιχειρήσεις σχετικές με εμπόριο πετρελαίου και φυσικού αερίου, καθώς και πρατήρια υγρών καυσίμων. Και αυτή η στροφή του άνοιγε αχίλλειες πτέρνες, καθώς άλλο πράγμα είναι να είσαι σε μόνιμη επιφυλακή παρανομίας και άλλο όταν κινείσαι σε πλαίσιο νομιμότητας με εμπορικές συναλλαγές και συναντήσεις. Άρχισε πλέον να χάνει την ιδιότητα του άτρωτου. Σε αντίθεση με τον κεντρικό αντίπαλο, ο οποίος τους δύο τελευταίους μήνες χάθηκε από προσώπου γης, προετοιμάζοντας προφανώς το δρόμο για τη Νέκυια του Στεφανάκου.

Λεπτομέρεια; Τη μοιραία ώρα, το λυσσασμένο σκυλί όπως τον αποκαλούσαν, ο πιστός και ακραία επικίνδυνος σωματοφύλακας του - ένας χούλιγκανς του Ολυμπιακού που είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία Φιλόπουλου αλλά και για συμβόλαια θανάτου- δεν ήταν δίπλα στο αφεντικό του. Είχε πάρει το βαρύ θωρακισμένο τζιπ μάρκας μερσεντές, να το πάει για σέρβις. Αλλά και ο Στεφανάκος δεν σκόπευε να μετακινηθεί με το παλιό ημιθωρακισμένο BMW μέσα στο οποίο σκάφτηκε με 28 σφαίρες καλάσνικοφ ο τλάφιος του. Βγήκε από το γραφείο της εταιρείας φυσικού αερίου στο οποίο ήταν με σύζυγο και αδελφό και μπήκε στο μοιραίο όχημα για να πάρει κάποιον φάκελο. εν το συνόδευε κανείς. Η έξοδος λίγο πριν ή λίγο μετά άλλου ατόμου με τη δική του, δεν σχετίζεται με ακόλουθο προστασίας. Ο άνθρωπος ήταν άσχετος.

Τα πως για τα γιατί βρέθηκε τόσο εκτεθειμένα ευάλωτος ο Στεφανάκος, ούτως ώστε οι ... Έλληνες δολοφόνοι να φτάσουν ακριβώς τη d-time, αποτελεί αντικείμενο έρευνας και αναζήτησης βιντεοληπτικών πλάνων από την ακριβώς απέναντι καντίνα. 

Το θέμα είναι ότι διανύεται η εποχή που η σύγκλητος της παρανομίας υπονομεύθηκε και παύθηκε και ο νέος αυτοκράτορας της νύχτας είναι ante portas. Μόνος κυρίαρχος και παντοδύναμος. Και για το συγκεκριμένο λόγο οι υποτελείς υπήκοοι αναμένουν μέσα στα επόμενα κιόλας 24ωρα τον ερχομό του για την επίσημη ανακήρυξη του κράτυς της νύχτας. Μέχρι φυσικά να βρεθεί κάποιος άλλος που και θα τον αμφισβητήσει και ίσως καταφέρει να τον αποσύρει. Αυτοί άλλωστε είναι οι κανόνες του ματωμένου παιχνιδιού. 

Όμως στο πίσω βάθος του κάδρου υπάρχει ένας απρόβλεπτος και πολύ ισχυρός παράγοντας. Κι αυτός ανάγεται ακόμα στο ενδιαφέρτον της αντιτρομοκρατικής, που εδώ και καιρό μελετά και καταγράφει τις ανίερες ζυμώσεις.

Έπεται συνέχεια.
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ