2018-01-18 13:40:31
Φωτογραφία για Βρετανία: Έκαναν τσακωτό τον ηγέτη του Ukip με την 25χρονη ερωμένη που υποτίθεται ότι... παράτησε
Κρατιόνταν χεράκι-χεράκι σε εστιατόριο και μετά αποχώρησαν μαζί με το ίδιο αμάξι Μπορεί πριν από μερικές μέρες να δήλωσε δημόσια ότι χώρισε με την 25χρονη ερωμένη του

εξαιτίας του σάλου που προκλήθηκε από τα ρατσιστικά της σχόλια για την Μέγκαν Μαρκλ, όμως ο ηγέτης του ευρωφοβικού κόμματος Ukip εθεάθη μόλις χθες να γευματίζει μαζί με το νεαρό μοντέλο και μάλιστα να αποχωρούν με το ίδιο αυτοκίνητο.

Ο Χένρι Μπόλτον, ο οποίος εγκατέλειψε τη σύζυγο και τα παιδιά του για τα μάτια της Τζο Μάρνεϊ, θεώρησε ότι ανακοινώνοντας τον χωρισμό τους δημόσια μετά τα αμφιλεγόμενα μηνύματα της που διέρρευσαν στη δημοσιότητα θα γλίτωνε από την κατακραυγή.

Ωστόσο δεν υπολόγισε στο άγρυπνο βλέμμα των παπαράτσι, που τους συνέλαβαν να τρώνε μαζί σε ένα ρομαντικό ρεστοράν. Μάλιστα, τα σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το ζευγάρι κρατιόταν χεράκι-χεράκι χωρίς καμία ένδειξη ότι η σχέση τους περνάει την παραμικρή κρίση.


Εχθές, ο 53χρονος ηγέτης του Ukip μίλησε με ειλικρίνεια σε συνέντευξή του για τη σχέση του με το νεαρό πρώην στέλεχος του κόμματός του: «Οφείλω να ομολογήσω ότι το μικρό διάστημα που μείναμε μαζί χωρίς παρεμβάσεις στη σχέση μας υπήρξα πιο ευτυχισμένος απ' ό,τι είχα νιώσει τα τελευταία χρόνια. Όσον αφορά στις πολιτικές της απόψεις μου φαινόταν πάντα πολύ κατασταλαγμένη και ξεκάθαρη».

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, μιλώντας στην εκπομπή Good Morning Britain, ο Μπόλτον ανακοίνωσε ότι «η ρομαντική πλευρά της σχέσης του» με την 25χρονη «έχει τελειώσει» και τόνισε ότι «σε καμία περίπτωση» δεν σκοπεύει να παραιτηθεί.

Στη συνέντευξή του, ο Μπόλτον επέκρινε τους εχθρούς του λέγοντας ότι «πέταξαν την πρώην ερωμένη του στα σκυλιά» προκειμένου να πλήξουν τον ίδιο. Αιτία αυτών των σχολίων ήταν ο σάλος που ξέσπασε την Κυριακή εξαιτίας δημοσιεύματος της εφημερίδας Mail on Sunday που αποκάλυπτε ρατσιστικά μηνύματα SMS που η Μάρνεϊ είχε στείλει σ' έναν φίλο.

Στα μηνύματα αυτά, η Μάρνεϊ, η οποία αυτοχαρακτηρίζεται ηθοποιός, μοντέλο και δημοσιογράφος, «γκρινιάζει» για το γεγονός ότι η μιγάδα Μέγκαν Μαρκλ, που πρόκειται να παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι στις 19 Μαΐου, «θα μαγαρίσει την βασιλική οικογένεια» της Βρετανίας με «τον σπόρο της». «Θα υπάρξει στη συνέχεια ένα μουσουλμάνος πρωθυπουργός. Και ένας μαύρος βασιλιάς», προσθέτει. «Εδώ είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, όχι η Αφρική».
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ