2018-01-18 15:52:34
Φωτογραφία για Monte Cristo: Μυστηριώδεις θάνατοι και μυστικά στo πιο στοιχειωμένο σπίτι της Αυστραλίας [video]
Μια οικογένεια από την Αυστραλία ισχυρίζεται ότι ζει στο «πιο στοιχειωμένο σπίτι της Αυστραλίας»: την έπαυλη Monte Cristo H Olive Ryan, η οποία ζει σε αυτή την κατοικία εδώ και 50 χρόνια, αποκάλυψε στο δίκτυο The Project πως νιώθει συχνά την παρουσία των πρώτων ιδιοκτητών, του Christopher και της Elizabeth Crawley.

Φήμες λένε πως οι τελευταίοι στοιχειώνουν την πολυτελή κατοικία από τις πρώτες δεκαετίες του 1900.

«Μόλις φτάσαμε εδώ, όλα τα φώτα έσβησαν», ανέφερε η Olivia, συμπληρώνοντας πως στο σπίτι όλα τα φώτα ήταν προηγουμένως ανοιχτά, παρόλο που η κατοικία δεν είχε ρεύμα όσο ήταν εγκαταλειμμένη.

Ο γιος της Olivia, Lawrence, μεγάλωσε μέσα στην στοιχειωμένη έπαυλη και υποστηρίζει πως από μικρός ήξερε πως κάτι περίεργο συμβαίνει στην Monte Cristo.

«Πάντα ένιωθα πως κάποιος με παρακολουθεί», εξήγησε.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, στο παρελθόν είχαν λάβει χώρα διάφορα περίεργα περιστατικά. Μια νταντά υποστήριξε πως μια απόκοσμη δύναμη έσπρωξε το παιδί που κρατούσε στην αγκαλιά της κάτω από τις σκάλες, ενώ μια υπηρέτρια που ήταν έγκυος από τον πρώτο ιδιοκτήτη του σπιτιού, τον κύριο Crowley, φέρεται να αυτοκτόνησε πέφτοντας από ένα μπαλκόνι.


Μάλιστα, υπάρχουν μαρτυρίες ότι ένα μικρό αγόpι που ζούσε στους στάβλους, κάηκε ζωντανό στο αχυρένιο κρεβάτι του, ενώ μια οικονόμος φημολογείται πως έκρυβε τον ψυχικά ασθενή γιο της επί 30 χρόνια στο σπιτάκι του κήπου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σύζυγος του Lawrence, Sophia, υποστηρίζει πως έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την έπαυλη.

«Έχω ζήσει εδώ σε προηγούμενη ζωή. Έμαθα πως ήμουν μια από τις υπηρέτριες του σπιτιού», εξήγησε, προσθέτοντας πως συχνά αισθάνεται την παρουσία του κύριου Crowley.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΕΛΛΗ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΕΛΛΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ