2018-01-18 20:09:59
Φωτογραφία για Νέα Στύρα: Σε υποχρεωτική άδεια τέθηκε ο διευθυντής δημοτικού σχολείου μετά τις καταγγελίες των γονέων για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών - Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»
Στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» που παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαδάκης με την Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Ντίνο Σιωμόπουλο, μίλησε την Πέμπτη (18-01-2018) ο δημοσιογράφος Μιχάλης Τσοκάνης, ο οποίος έδωσε το ρεπορτάζ για την υπόθεση (δείτε ΕΔΩ) με τις σοκαριστικές καταγγελίες των γονέων σε βάρος διευθυντή δημοτικού σχολείου των Νέων Στύρων για σεξουαλική παρενόχληση των παιδιών τους Οι γονείς δήλωσαν πως δεν θα ξαναστείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο αν δεν απομακρυνθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος από τα καθήκοντα του.

Τελικά, μετά την δημοσιοποίηση των καταγγελιών, το Υπουργείο Παιδείας γνωστοποίησε ότι διενεργείται Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του διευθυντή ο οποίος τέθηκε και σε υποχρεωτική άδεια μέχρι την ολοκλήρωση της ΕΔΕ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σοκ στα Νέα Στύρα: Γονείς καταγγέλλουν τον διευθυντή δημοτικού σχολείου για σεξουαλική παρενόχληση των παιδιών τους! (ΗΧΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)
eviazoom
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ