2012-05-28 15:12:08
Φωτογραφία για ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ Alphington Grammar ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ
Ευχαριστήρια επιστολή στην ΠΕΦΟ Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας απέστειλε η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτόριας.

Η επιστολή αναφέρει αναλυτικά:

«Με την επιστολή αυτή επιθυμούμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες τόσο σε εσάς και στην Ένωσή σας, όσο και στον Ολυμπιακό Πειραιώς και τα μέλη της αποστολής στην Αυστραλία, για την πρωτοβουλία σας να επισκεφτεί η ομάδα του Ολυμπιακού το κολλέγιο Alphington Grammar της κοινότητάς μας.

Η επίσκεψη της αποστολής του Ολυμπιακού στο σχολείο της κοινότητάς μας έδωσε μεγάλη χαρά στους μαθητές και στις μαθήτριες, καθώς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Μέσω του παραρτήματος Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας της ΠΕΦΟ, θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού Πειραιώς και αρχηγό της αποστολής στην Αυστραλία, κ. Γιάννη Μώραλη, που με την καλή του συνεργασία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη στο σχολείο.

Σας βεβαιώνουμε ότι η επίσκεψη αυτή θα μείνει αξέχαστη τόσο για τους μαθητές του σχολείου όσο και για την Ελληνική παροικία γενικότερα.

Σας ευχαριστούμε και πάλι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ