2018-01-19 09:06:06
Φωτογραφία για Βρέθηκε σε κάδο το όπλο που κλάπηκε από οικία αστυνομικού στην Αλεξανδρούπολη


Σε λιγότερο από 48 ώρες διαλεύκανε με επιτυχία η αστυνομία στην Αλεξανδρούπολη την περίεργη κλοπή που σημειώθηκε προχθές από σπίτι αστυνομικού. 

Οι 4 δράστες που συνελήφθησαν είχαν κλέψει και το όπλο του αστυνομικού από την οικία του και οι αστυνομικές αρχές πέρα από τη σύλληψη των δραστών είχαν επικεντρώσει τις έρευνες στο να βρεθεί το όπλο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του alexpoli.gr, το όπλο βρέθηκε… σε κάδο απορριμμάτων εντός πόλης! 

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπήρξε ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία που υποδείκνυε το σημείο που είχε πεταχθεί ή κρυφτεί το όπλο.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο αν οι δράστες βρέθηκαν στην συγκεκριμένη οικία με σκοπό να κλέψουν το όπλο ή αν ήταν σύμπτωση. Οι 4 πάντως έχουν πλούσιο ιστορικό σε κλοπές και υπάρχει η σκέψη ότι ενδεχομένως σχεδίαζαν κάποια ληστεία στην οποία θα χρειάζονταν και όπλο και έπρεπε κάπως να το αποκτήσουν. Η υπόθεση θα πάρει φυσικά το δρόμο της δικαιοσύνης…ενώ ικανοποιήσει επικρατεί και για την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης καθώς οι έρευνες έγιναν και οργανωμένα και σύντομα και απέδωσαν άμεσα καρπούς.


Στην αστυνομία αμέσως μετά την κλοπή σήμανε συναγερμός και ξεκίνησαν ενδελεχείς έρευνες ενώ ακολούθησαν πολλές προσαγωγές. Οι δράστες ήταν τελικά 4 όπως λένε οι πληροφορίες και έχουν συλληφθεί. Και οι 4 θεωρείται από τις αρχές ότι σχετίζονται με την περίεργη αυτή υπόθεση ενώ πρόκειται για άτομα που είναι γνώριμα στις αστυνομικές αρχές.

Στο πλαίσιο των ερευνών μάλιστα έγιναν και 3 ακόμα συλλήψεις, συνολικά δηλαδή 7. Οι 3 άλλες συλλήψεις δε φαίνεται να σχετίζονται με την υπόθεση αυτή αλλά με άλλη επίσης περίεργη… Οι 3 δράστες είχαν στην κατοχή τους πλαστές σφραγίδες δημοσίων υπηρεσιών και άλλα περίεργα αντικείμενα.

Οι έρευνες για όλους τους παραπάνω έγιναν στις οικίες τους παρουσία εισαγγελέα.

alexpoli.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ