2018-01-19 12:11:51
Φωτογραφία για Σπάνιες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν δευτερόλεπτα πριν την τραγωδία
Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Κανείς δεν ξέρει τι ακολούθησε μετά από μια «αθώα» φωτογραφία.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν τραβήχτηκαν σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη, από τους καταρράκτες του Νιαγάρα, μέχρι τη Νέα Υόρκη και το παγωμένο Έβερεστ, ακριβώς πριν από μερικές από τις πιο μεγάλες τραγωδίες στην ιστορία με πρωταγωνιστές από απλούς καθημερινούς ανθρώπους μέχρι προσωπικότητες διεθνούς βεληνεκούς.

- Μια μοιραία εξερεύνηση στο Έβερεστ

Ο George Mallory, ο  Sandy Irvine και μερικοί άλλοι ορειβάτες βρέθηκαν νεκροί ή εξαφανίστηκαν στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τη λεγόμενη Στέγη του Κόσμου, το Έβερεστ, το 1924.

- Το μοιραίο άλμα στους καταρράκτες του Νιαγάρα

Τραβήχτηκε το 1995 και αιχμαλώτισε μια από τις τελευταίες στιγμές του Καλιφορνέζου Robert Overacker που φορώντας αλεξίπτωτο, τόλμησε ένα άλμα με τζετ σκι. Στόχος του να τραβήξει την προσοχή υπέρ των αστέγων. Δυστυχώς το αλεξίπτωτο δεν άνοιξε ποτέ και ο ίδιος βρήκε τραγικό θάνατο.


- Δολοφονία John Lennon

Ετσι ήταν ο John Lennon ακριβώς 10 λεπτά πριν δολοφονηθεί από τον Mark Chapman στις 8 Δεκεμβρίου του 1980 έξω από το σπίτι του στη Νέα Υόρκη.

- Η τραγωδία της πτήσης MH-17 των Μαλαισιανών Αερογραμμών

Στις 17 Ιουλίου 2014 το αεροσκάφος συνετρίβη εκτελώντας το δρομολόγιο Αμστερνταμ – Κουάλα Λουμπούρ, στο Ντόνεσκ της Ουκρανίας που εκείνο το διάστημα ήταν σε εμφύλιο. Ολοι οι επιβάτες ανασύρθηκαν νεκροί. Στη φωτογραφία αυτή φαίνονται μέλη μιας οικογένειας λίγη ώρα πριν το μοιραίο.

- Φωτιά σε κλαμπ στο Paradise Hotel Island

Ηταν 20 Φεβρουαρίου του 2003 και η φωτιά που ξέσπασε κατά τη διάρκεια συναυλίας στο κλαμπ  “The Station”  είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 100 ανθρώπων. Στη φωτο ο κιθαρίστας του συγκροτήματος μπροστά από τις πρώτες φλόγες που έφεραν την καταστροφή.

- Patrick Swayze

Είναι η τελευταία φωτογραφία του αγαπημένου ηθοποιού που προσβλήθηκε από καρκίνο στο πάγκρεας και έχασε τη μάχη στις 14 Σεπτεμβρίου του 2009, στα 57 του χρόνια.

- Τιτανικός

Η τελευταία φωτογραφία του Τιτανικού που τραβήχτηκε στις 10 Απριλίου του 1912, ημέρα αποχώρησης του πλοίου από το λιμάνι του Σαουθάμπτον για ένα ταξίδι που τελικά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

- Ρόμπιν Γουίλιαμς

Ο διάσημος και πολυβραβευμένος ηθοποιός που αυτοκτόνησε στα 63 του. Αυτή είναι μαι από τις τελευταίες φωτογραφίες του μαζί με μια θαυμάστρια.

- Η έκρηξη του Challenger

Στις 28 Ιανουαρίου του 1986 ο κόσμος είδε με κομμένη την ανάσα το αμερικανικό διαστημικό λεωφορείο να απογειώνεται για το πολυαναμενόμενο ταξίδι του. Λίγα λεπτά μετά εξερράγη στέλνοντας στον θάνατο όλο το πλήρωμα που λίγο πριν πόζαρε με υπερηφάνεια.

- Στιγμές πριν το σοκ στο Πανεπιστήμιο Columbine

20 Απριλίου 19990: Δυο αγόρια ανοίγουν πυρ κατά δασκάλων και σπουδαστών στο Γυμνάσιο Columbine στο Κολοράντο. Απολογισμός 13 νεκροί και 20 τραυματίες. Οι δράστες στη συνέχεια αυτοκτονούν. Οι λόγοι για το φονικό αμόκ, ποτέ δεν έγιναν γνωστοί.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φακές με κάσιους και λάιμ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φακές με κάσιους και λάιμ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ