2018-01-19 19:23:59
Φωτογραφία για Νέος πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής ο δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη
Μετά την παραίτηση από τη θέση του δημάρχου Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης είναι ο μακροβιότερος Έλληνας δήμαρχος καθώς εκλέγεται ανελλιπώς από το 1994 Ο Γιώργος Ιωακειμίδης ο δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη είναι ο νέος

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής. (Π.Ε.Δ.Α.)

Πρόκειται για τον μακροβιότερο Έλληνα δήμαρχο που εξελέγη από την πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. αντικαθιστώντας τον παραιτηθέντα προ 10 ημερών από το αξίωμα του Προέδρου, Νίκο Σαράντη, Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων-Καματερού.

Ο Γιώργος Ιωακειμίδης,  ευχαρίστησε τους συναδέλφους του για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του και τους διαβεβαίωσε ότι θα διαχειριστεί τις νέες ευθύνες που επωμίζεται στην Π.Ε.Δ.Α. με παραγωγικό τρόπο και με σταθερή επιδίωξη, το διάλογο και τη σύνθεση. «Μας ενώνουν κοινές αξίες στο αυτοδιοικητικό πεδίο -είπε- μας συνδέουν πολλά περισσότερα από όσα μας διαφοροποιούν και μας χαρακτηρίζει όλους, ανεξαιρέτως, η ίδια έγνοια για τα επόμενα θεσμικά βήματα που σχετικά σύντομα θα κληθούμε να συζητήσουμε, να αξιολογήσουμε και να συναποφασίσουμε» ανέφερε, μεταξύ άλλων, στον χαιρετισμό του.


Ο Γιώργος Ιωακειμίδης γεννήθηκε στον Πειραιά. Πτυχιούχος  Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και από το 1994 εκλέγεται Δήμαρχος Ρέντη. Μέχρι σήμερα, έχει εκλεγεί έξει συνεχόμενες φορές στο αξίωμα του Δημάρχου, αρχικά στο Δήμο Ρέντη και από το 2010 στον ενιαίο Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη με ποσοστά 60% και άνω. Διετέλεσε για περισσότερα από 20 χρόνια Πρόεδρος και μέλος όλων σχεδόν των επιτροπών της ΚΕΔΕ και των Διοικητικών Συμβουλίων της, της ΕΕΤΑΑ και τα τρία τελευταία χρόνια του Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ). Το 2011 εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) και επίσης, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ επικεφαλής ψηφοδελτίου Ανεξάρτητων Δημάρχων. Το 2014 επανεκλέγεται στα παραπάνω Διοικητικά Συμβούλια επικεφαλής ψηφοδελτίου Ανεξάρτητων Δημάρχων.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ