2018-01-20 17:07:25
Φωτογραφία για Τίναξαν στον αέρα το αυτοκίνητο της κόρης του επιχειρηματία Πρόδρομου Εμφιετζόγλου (ΒΙΝΤΕΟ)
Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στις 3:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (17-01-2018) στο αυτοκίνητο της Μελπομένης Εμφιετζόγλου, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, στην Κηφισιά Η Μ. Εμφιετζόγλου είναι κόρη του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, προέδρου της εταιρείας κατασκευών ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε. και ιδιοκτήτη των Ελληνικών Σωληνουργείων (πρώην Τσαούσογλου).

Η ίδια μίλησε για τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν είδε το αυτοκίνητο της να φλέγεται έξω από το σπίτι της, μετά την δολιοφθορά από αγνώστους.

«Τη νύχτα, ήταν γύρω στις 3.00, άκουσα ξαφνικά 7 - 8 εκρήξεις. Έχω ένα υποσταθμό της ΔΕΗ και νόμιζα ότι από εκεί προέρχεται. Πήρα το 100, μου είπαν ότι έχουν ήδη ειδοποιηθεί και κάποια στιγμή βγήκα έξω και είδα το αμάξι μου να καίγεται. Όταν το είδα τρόμαξα πολύ, είναι αλήθεια», περιγράφει.

«Έχουν καταγραφεί οι κινήσεις από τις κάμερες, ήταν 3 άτομα με κουκούλες που περπατούσαν από έναν δόμο ο οποίος ήταν κάθετος και περάσανε. Προφανώς έριξαν εκρηκτικό γιατί δεν βρέθηκε κάτι από ότι είδαμε κάτω, ούτε γκαζάκια ούτε τίποτα».

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
eviazoom
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ