2018-01-20 18:19:37
Φωτογραφία για Το νέο σημείο στο πρόσωπο που θέλουν να αλλάξουν οι γυναίκες - Την τάση ξεκίνησε η Κρις Τζένερ
Κάθε τόσο ακούμε για πολλές παράξενες τάσεις και διαφορετικά, συχνά μάλιστα, ακραία περιστατικά στην ομορφιά Γυναίκα ζήτησε από τον πλαστικό της η εμφάνιση της να μοιάζει με κάποιας πολύ γνωστής σταρ ή ακόμα και με μίας κούκλας η με την εμφάνιση ενός καρτούν.

Κάποια άλλη, αποφάσισε να κάνει τη ζωή μιας make up artist δύσκολη ζητώντας της να μοιάζει με πουλί (και όχι γλαροπούλι).

Μια από τις νέες τάσεις στις επεμβάσεις είναι η μύτη της Μέγκαν Μαρκλ, η οποία πήρε τη θέση από τα λακάκια της Κάθριν Μίντλετον.

Όλα αυτά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι κινούνται στα όρια της κοινής λογικής. Ωστόσο μια νέα τάση σε ένα εντελώς αναπάντεχο σημείο, ήρθε να μας αιφνιδιάσει.

Και υπεύθυνη γι' αυτή είναι η Κρις Τζένερ.

Tα αυτιά έρχονται στο επίκεντρο και πρωταγωνιστούν.

Αυτή τη φορά όμως όχι χάρη στα εντυπωσιακά, υπερμεγέθη και statement σκουλαρίκια μας.


Ο λόγος είναι πως η νέα τάση στην αισθητική χειρουργική εστιάζει στα αυτιά και μάλιστα στον λοβό.

Μετά λοιπόν και την αποκάλυψη της Κρις Τζένερ πως η μεγαλύτερη της ανασφάλεια έχει να κάνει με τους λοβούς των αυτιών της και το μέγεθος τους, καθώς και την εξομολόγηση πως κατέφυγε σε επέμβαση, όπου αφαίρεσε κομμάτι ιστού από το σημείο, για να δείχνει πιο μικρό αναμένεται αυτό να είναι το νέο trend.

Σύμφωνα με τους δερματολόγους είναι λογικό μετά το πρόσωπο, τον λαιμό και το στήθος θα στραφούμε και στα αυτιά.

Πρόκειται έτσι κι αλλιώς για ένα σημείο που αποκαλύπτει την ηλικία και τα σημάδια του χρόνου, λόγω των τρυπών και της χαλάρωσης. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε θεραπεία που εφαρμόζουν οι ειδικοί στο πρόσωπο, την εφαρμόζουν και στην περιοχή των αυτιών. Το σκληρό δέρμα άλλωστε μπορεί να δεχτεί από λέιζερ, μέχρι peeling και ρετινόλες.

Το ίδιο ισχύει και για την περιποίηση στο σπίτι. Η ενυδατική αλλά και το αντηλιακό πρέπει να απλώνονται και στα αυτιά, κάτι που ομολογουμένως οι περισσότερες γυναίκες δεν γνωρίζουν.

Αν δε φοράτε κι εσείς μεγάλα και βαριά σκουλαρίκια για πολλά χρόνια, οι χαλαροί, πεσμένοι λοβοί δεν διορθώνονται απλά με την αντιρυτιδική σας.

Για αυτό λοιπόν υπάρχουν τα fillers.

Αυτή είναι η τάση. Ενέσιμα εμφυτεύματα και προϊόντα υαλουρονικού οξέος μπορούν αν διορθώσουν την λεπτομέρεια που νιώθετε ότι μπορεί να σας χαλάει την εμφάνιση.

Είναι όλο και πιο δημοφιλή για να βελτιώσουν την εμφάνιση των χαλαρών λοβών.

Αρκούν μία η δύο σταγόνες σε στρατηγικά σημεία όπως γύρω από τις τρύπες για τα σκουλαρίκια.

Οι ενέσεις αποτρέπουν τον λοβό από το να σχιστεί και μπορείτε πλέον να φοράτε άφοβα βαριά κοσμήματα.

Μια πεντάλεπτη, σχεδόν ανώδυνη διαδικασία που θα διορθώσει το πρόβλημα άμεσα και θα μπορέσετε να βάλετε ξανά σκουλαρίκια από την ίδια κιόλας στιγμή, ενώ οι λοβοί των αυτιών σας θα δείχνουν πιο παχείς και καλοσχηματισμένοι.

Η τιμή είναι κάπως τσιμπημένη και το αποτέλεσμα χρειάζεται συντήρηση μία ή δύο φορές το χρόνο. Στις πιο δύσκολες περιπτώσεις, όπου οι λοβοί έχουν υποστεί σοβαρές βλάβες μπορεί να χρειαστεί και να κοπούν, όπως στην περίπτωση της Kris Jenner.

Εμείς σαν ενημερώσαμε για τη νέα, περίεργη αυτήν την τάση. Το μόνο που μένει είναι να κοιτάξετε τα αυτιά σας και να σκεφτείτε. Θα το τολμούσατε;
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ