2018-01-21 12:05:54
Φωτογραφία για Σέρρες: Έκλεψε λαχεία, αλλά η τύχη του γύρισε την πλάτη
Τον αναγνώρισαν από τα πλάνα της κάμερας ασφαλείας γειτονικού καταστήματος, τον συνέλαβαν και επέστρεψαν τα λαχεία στο πρακτορείο.Δεν καταδέχθηκε να ευνοήσει η θεά

Τύχη τον 40χρονο Έλληνα που εκμεταλλεύτηκε την απασχόληση του υπεύθυνου ενός πρακτορείου του Ο.Π.Α.Π. στις Σέρρες για να βάλει στην τσέπη 75 δελτία αξίας 225 ευρώ!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σερρών τον αναγνώρισαν από τα πλάνα της κάμερας ασφαλείας γειτονικού καταστήματος, τον συνέλαβαν και επέστρεψαν τα όχι και τόσο... γούρικα λαχεία στο πρακτορείο!

*** Στο Αμύνταιο της Φλώρινας, αστυνομικοί του τοπικού τμήματος συνέλαβαν μια 39χρονη Ελληνίδα, όταν ειδοποιήθηκαν από τον υπεύθυνο ενός σούπερ μάρκετ ότι είχε κλέψει διάφορα προϊόντα. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή της και αποδόθηκαν στο κατάστημα, ενώ η 39χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας κατηγορούμενη για κλοπή. 

*** Στη Μυτιλήνη, αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 26χρονο αλλοδαπό που είχε τρυπώσει μαζί με έναν άγνωστο συνεργό του σε ένα κτηνιατρείο το απόγευμα της Πέμπτης και είχαν «βουτήξει» δύο κινητά αξίας 1600 ευρώ και ένα πορτοφόλι με 300 ευρώ. Τα κλοπιμαία δεν βρέθηκαν και εκτιμάται ότι τα έχει ο συνεργός του 26χρονου που αναζητείται.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ