2018-01-21 17:41:13
Φωτογραφία για Ο Σάκης Τανιμανίδης ζήτησε 600.000 ευρώ για την παρουσίαση του Survivor: Η απάντηση που πήρε από τον Τούρκο παραγωγό
Το Survivor 2018 κάνει πρεμιέρα απόψε και όπως είναι αναμενόμενο, τις τελευταίες ημέρες γίνονται πολλές συζητήσεις γύρω από αυτό.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη στο Πρώτο Θέμα ασχολήθηκε με τις αμοιβές των παικτών του reality επιβίωσης, αλλά και με τον μισθό του παρουσιαστή. Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος, ο Σάκης Τανιμανίδης ζήτησε από την παραγωγή 600.000 ευρώ για την παρουσίαση του Survivor 2018!

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι υπεύθυνοι του καναλιού υπολόγιζαν την αμοιβή του στο 1/3 περίπου από το παραπάνω ποσό. Γι’ αυτό και τον ρώτησαν αν είναι σίγουρος ότι θέλει να μεταφέρουν την πρόταση του στον Acun Ilicali. Ο ίδιος απάντησε θετικά και οι υπεύθυνοι μίλησαν με τον παραγωγό.

Ο Τούρκος παραγωγός επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Σάκη  και φαίνεται να του απάντησε κοφτά: «Σάκη, χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε στο Survivor 1, καλή τύχη». Οι δύο πλευρές φαίνεται πως συμφώνησαν κάτι άλλο.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ