2018-01-21 20:20:54
Φωτογραφία για Απόψε τα SAG Awards 2018 με παρουσιάστριες μόνο γυναίκες!
Η φετινή απονομή των Χρυσών Σφαιρών ήταν διαφορετική από κάθε άλλη χρονιά αφού οι γυναίκες ενωμένες στράφηκαν εναντίον των σεξουαλικών παρενοχλήσεων που έχουν έρθει στο επίκεντρο τους τελευταίους μήνες, φορώντας μαύρα ρούχα. Τα SAG Awards - τα οποία θα πραγματοποιηθούν απόψε- ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν κάτι ανάλογο.

Στη σκηνή των φετινών βραβείων, η γυναικεία παρουσία θα είναι πιο έντονη από ποτέ. Ύστερα από την ανακοίνωση πως η Kristen Bell θα αποτελέσει την πρώτη οικοδέσποινα στην ιστορία των βραβείων, έγινε γνωστό πως στη σκηνή για να παραδώσουν βραβεία θα ανέβουν αποκλειστικά και μόνο γυναίκες.

Οι Halle Berry, Dakota Fanning, Lupita Nyong’o, Emma Stone, Mary J. Blige, Frances McDormand, Allison Williams και πολλές ακόμα γυναίκες ηθοποιοί θα παρουσιάσουν τους νικητές των βραβείων και θα πλαισιώσουν την κεντρική παρουσιάστρια!

Η επικεφαλής των βραβείων, Gabrielle Carteris, δήλωσε για την απόφαση αυτή: «Είναι ξεκάθαρο πως η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα για όλες μας να ενωθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά δημιουργώντας αυτή την πολιτιστική αλλαγή που ψάχναμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα και τα βραβεία μπορούν να γίνουν μια ακόμα πλατφόρμα για τη διεκδίκηση αυτή. Η ώρα είναι τώρα – το νιώθεις στην ενέργεια και οι άνθρωποι είναι έτοιμοι. Θα ήθελα να μας δω να δημιουργούμε από αυτή την ενέργεια που κυριαρχεί».
grxpress
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ