2018-01-22 14:02:11
Φωτογραφία για Μία ανάρτηση ρετρό, έτσι για να θυμόμαστε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα και πως κατατρώγονται τα σαρκία του Δήμου Ξηρομέρου.
Πριν λίγες ημέρες, με επίσημα στοιχεία, με ονόματα και ποσά, σας ανακοινώσαμε το ύψος των απ' ευθείας αναθέσεων της δημοτικής αρχής, οι οποίες έφτασαν στο εξωπραγματικό ποσό των 3.813.800,51 € (δείτε εδώ).

Σήμερα σας θυμίζουμε δύο ραδιοφωνικές συνεντεύξεις του Δημάρχου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του το Σεπτέμβριο του 2014, στον Αέρα FM και στη δημοσιογράφο κ. Δήμητρα Λαοπόδη. Μιλάει εκεί για τον πακτωλό απ' ευθείας αναθέσεων, για κατατμήσεις, για συγκεκριμένους εργολάβους που έπαιρναν τα έργα, για εικονικά έργα, για τις υποβρύχιες αντλίες, για κατατμήσεις στην πυροπροστασία, για εργολάβους που έπαιρναν έργα ενώ δεν είχαν τα προσόντα, για την απλήρωτη ΔΕΗ που πάλι απλήρωτη είναι, για διαταγές πληρωμής όπου δεν γίνονταν εφέσεις και διάφορα άλλα τέτοια ωραία, που φυσικά κατά τον κύριο Γαλούνη, όλα αυτά τα έκανε η προηγούμενη δημοτική αρχή και αυτός στη δική του θητεία υποσχόταν ότι όλα αυτά θα κοπούν μαχαίρι. «Το πάρτι τελείωσε....», ήταν η διακήρυξη του.


Το δικό μας επώνυμο σχόλιο είναι ότι τα σαρκία του Δήμου Ξηρομέρου κάθε μέρα κατατρώγονται από την άθλια οικονομική διαχείριση. Αυτή είναι η πραγματικότητα που εμείς βλέπουμε και αντιλαμβανόμαστε και δεν θα σταματήσουμε με θάρρος να το αναδεικνύομαι συνεχώς, ΠΑΝΤΑ με στοιχεία, χωρίς να μας ενδιαφέρει τι κάνουν και τι λένε άλλοι.

Δημόσιες σχέσεις για να είμαστε αρεστοί, να νιώθουμε σπουδαίοι, να νιώσουμε σημαντικοί παίρνοντας καμία θεσούλα, ειδικά από τον κ. Δήμαρχο αλλά και οποιονδήποτε, δεν μας αφορά το άθλημα. Εμείς δεν φτιάξαμε το Blog πριν 7 χρόνια γι αυτό, ούτε το φτιάξαμε προεκλογικά για να εξυπηρετήσουμε σκοπούς.

Ακούστε εδώ και εδώ τις δύο ραδιοφωνικές συνεντεύξεις του κ. Δημάρχου, συνδυάστε με αυτά που τώρα συμβαίνουν και κλάψτε και γελάστε, ανάλογα με το χαρακτήρα σας. Δική μας γνώμη, αν υπάρχει συναίσθηση του τι συμβαίνει, μόνο κλάμα πρέπει και τα γέλια είναι ανεπίτρεπτα.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οργασμός στον άντρα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οργασμός στον άντρα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ