2018-01-22 18:01:58
Φωτογραφία για hellenic Corner: Η πρώτη πλατφόρμα προβολής και παρουσίασης ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο! Ανακαλύψτε την...
H Hellenic Corner είναι μία πλατφόρμα προβολής προϊόντων και υπηρεσιών μικρομεσαίων επιχειρήσεων με έδρα την Ελλάδα. Στις αρχές του 2017 η πλατφόρμα μας βγήκε στο διαδίκτυο και πριν λίγες ημέρες ξεκινήσαμε επίσημα τη δραστηριότητά μας στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα με σκοπό μέχρι να προσθέσει γλώσσες όπως τα γαλλικά, γερμανικά και ρώσικα...Ο αρχικός στόχος μας είναι να μπορέσουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στο καθένα μικρομεσαίο παραγωγό-βιοτέχνη -επιχειρηματία που πουλάει ή προσφέρει υπηρεσίες να έχει μία έστω και μικρή παρουσία στο αχανές διαδίκτυο.

Οι περισσότεροι ξέρουμε ότι για να έχει μία επιχείρηση έστω και κάποια μικρή διαδικτυακή παρουσία πρέπει να δαπανήσεις χρήμα αλλά και χρόνο, πολλοί από τους εν δυνάμει πελάτες μας δε διαθέτουν τίποτα από τα δύο ή στη καλύτερη των περιπτώσεων ελάχιστα από τα δύο. Μπορούμε να προβάλουμε διαδικτυακά τον κάθε μικρομεσαίο παραγωγό-επιχειρηματία και ας μη διαθέτει ιστοσελίδα, έστω και μία σελίδα στο Facebook είναι αρκετή για να τον βοηθήσουμε και εάν δε διαθέτει ούτε και αυτή και πάλι μπορούμε.


Στόχος Νο2 

Είναι οι πελάτες μας να μπορούν να προσφέρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο εξωτερικό online και με μικρό κόστος και το μοτό της είναι “Η Ελλάδα κοντά σας! (Hellas abroad!)”.

Ποιοι και πως μπορούν να διαφημιστούν;

Οποιοσδήποτε ανήσυχος επιχειρηματίας, παραγωγός ή πάροχος υπηρεσιών που θέλει προβολή στην Ελάδα και εξωτερικό, μπορεί να διαφημιστεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Hellenic Corner.

Η διαδικασία είναι απλή. Ο ενδιαφερόμενος δεν έχει παρά να συμπληρώσει τη φόρμα ενδιαφέροντος να μας στείλει ένα email με τα στοιχεία της επιχείρησης του όπως διεύθυνση, τηλέφωνο, φωτογραφικό υλικό και επιπλέον πληροφορίες για τις δραστηριότητες ή τα προϊόντα που θέλει να προωθήσει. Δεν είναι απαραίτητο να έχει website για να προβληθεί στην Hellenic Corner, μία σελίδα στο Facebook είναι αρκετή ή ακόμα και ένα λογότυπο με τα στοιχεία του.

Γιατί κάποιος να διαφημιστεί στην πλατφόρμα Hellenic Corner;

Ο λόγος για το οποίο κάποιος παραγωγός- επιχειρηματίας θα διαλέξει να διαφημιστική στην πλατφόρμα Hellenic Corner είναι γιατί θα μπορεί να έχει διεθνή προβολή των προϊόντων ή των υπηρεσιών του με πολύ μικρό κόστος, πληρώνοντας μία χαμηλή ετήσια συνδρομή, χωρίς κρυφές χρεώσεις και πάντα με την φροντίδα του Hellenic Corner.

H Hellenic Corner δίνει την δυνατότητα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις να διευρύνουν το αγοραστικό τους κοινό εύκολα και οικονομικά.

Τι άλλα ενδιαφέροντα άρθρα μπορεί να βρει κανείς μέσα στην Hellenic Corner;

Μπορεί να βρει μία σειρά από ελληνικές παραδοσιακές συνταγές γραμμένες και στα Αγγλικά με πολύ αγάπη για την ελληνική κουζίνα. Αυτές οι συνταγές εμπλουτίζονται συχνά και έχουν ως σκοπό να διαδώσουν την ελληνική κουζίνα και μαζί με αυτή και όλα τα παραδοσιακά προϊόντα που χρειάζονται για την υλοποίηση τους.

Στο blog υπάρχουν επιλεγμένα άρθρα και στην Αγγλική γλώσσα για τις ευεργετικές ιδιότητες του μελιού σαν τρόφιμο αλλά και σαν καλλυντικό, για το ελαιόλαδο και τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής, για τα ροφήματα του χειμώνα κτλπ.

Τί είναι και σε τι αποσκοπεί η κατηγορία Freelancers;

Αυτή η στήλη είναι αφιερωμένη στη νεολαία μας και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Είναι κατά κάποιο τρόπο το Ελληνικό Linkedin.  Σκοπός του είναι η παρουσίαση και προβολή των Ελλήνων επιστημόνων -καλλιτεχνών-επαγγελματιών. Η λειτουργία του όμως είναι λίγο διαφορετική. Η παρουσίαση του ατόμου δε γίνεται έτσι απλά και ξερά με τα στοιχεία το βιογραφικό του, αλλά μέσω ενός άρθρου σχετικό με τη δουλειά του, πχ ο διαιτολόγος θα γράψει ένα άρθρο για τη μεσογειακή διατροφή, ο τεχνολόγος τροφίμων για το ελαιόλαδο κτλ. Με αυτό το τρόπο πιστεύουμε ότι είναι ποιο άμεση η προβολή και επαφή με το κοινό.

Κάθε πότε ανανεώνεται με καινούριους πελάτες και υλικό;

H Πλατφόρμα ανανεώνεται συνεχώς με την προσθήκη νέων επιχειρήσεων αλλά και πληροφοριών. Οι συνταγές και τα άρθρα ανανεώνονται τακτικά ώστε να κρατάνε το ενδιαφέρον των μέχρι τώρα αναγνωστών αλλά και για να δέχονται καινούριους αναγνώστες αλλά και υποψήφιους αγοραστές.

Πως γίνονται αγορές μέσω της Hellenic Corner;

Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα με τον επιχειρηματία μέσω των στοιχείων επικοινωνίας και να δώσει τη παραγγελία του. όλοι οι παραγωγοί συνεργάζονται με εταιρείες κούριερ και έτσι τα προϊόντα να φτάσουν στον καταναλωτή γρήγορα και οικονομικά .Υπόψιν ότι η hellenic corner δε παρεμβάλλεται στην όποια αγορά ή συναλλαγή .

Γνωρίστε περισσότερα στο www.hellenic-corner.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ