2018-01-22 18:20:37
Φωτογραφία για Η διεθνής ομάδα Hippo παρουσίασε στην ΚΑΝΔΗΛΑ το θεατρικό έργο για παιδιά του Θωμά Βελισσάρη: «Η Αυγή και ο Ανθός» (ΦΩΤΟ: Βάσω Παππά)
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Βάσω Παππά 

           Η διεθνής θεατρική ομάδα Hippo παρουσίασε σήμερα, Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018,  το θεατρικό έργο του Θωμά Βελισσάρη Η Αυγή και ο Ανθός στους μικρούς μαθητές της Κανδήλας. Την παράσταση παρακολούθησαν το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Κανδήλας, το Δημοτικό Σχολείο Βάρνακα και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Κανδήλας....       Το έργο βασίζεται σε ελληνικά λαϊκά παραμύθια και παραλογές, ενώ η κεντρική του ιδέα είναι εμπνευσμένη από τον Λάμπρο του Διονύσιου Σολωμού. Η παράσταση δομείται με επίκεντρο το σώμα και τη φωνή των ηθοποιών. Ζωντανή μουσική, γρήγοροι ρυθμοί, άφθονο χιούμορ, καταιγιστική δράση και στιγμές έντονης συγκίνησης είναι μερικά από τα συστατικά που συνθέτουν ένα πληθωρικό ψυχαγωγικό θέαμα. Θέμα της παράστασης είναι η προσωπική ελευθερία και η συλλογική ευθύνη.

        Την παράσταση ακολούθησε ένας σχεδιασμός Εκπαιδευτικού Δράματος, όπου τα παιδιά, μέσα από κινητικά και φωνητικά παιχνίδια, μπήκαν σε έναν φανταστικό κόσμο, εμπνευσμένο απ’ το θέαμα που παρακολούθησαν.

      Συγχαρητήρια στους ηθοποιούς Ιάσων Άλυ, Ελένη Ζούμπου και Μαρία Ντίνου, οι οποίοι χωρίς σκηνικά, θεαματικά κοστούμια και αντικείμενα, αλλά μόνο με το ταλέντο τους, μάγεψαν τους μικρούς μαθητές!..
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κοβάλτιο «boom»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κοβάλτιο «boom»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ